CRIMSON NEWS

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Σημαντικό «τρίποντο» για την ΑΕΚ

Ένα σημαντικό «τρίποντο» στην προσπάθεια που καταβάλλει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στα πλέι οφ της Super League πήρε την Κυριακή η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 3-1 του –τυπικά γηπεδούχου- Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Mε αυτή τη νίκη η ομάδα του Καρέρα, η οποία είναι ασταμάτητη στο μίνι πρωτάθλημα, έπιασε στη 2η θέση της βαθμολογίας τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται αυτήν την ώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Τα γκολ του «δικεφάλου» τα πέτυχαν οι Τσιγκρίνσκι (8'), Ολιβέιρα (43') και Βέρντε (πεν. 90+4'), ενώ για την ομάδα του Δώνη είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Κουρμπέλης (16').

Παναθηναϊκός (Γ. Δώνης): Διούδης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Θεοχάρης, (84' Μπεκ) Αλεξανδρόπουλος (46' Σερπέζης), Ανουάρ (65' Χατζηγιοβάνης), Ζαγαρίτης, Μπουζούκης (88' Κολοβός), Καμπετσής (46' Περέα), Μακέντα.

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Μπάρκας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες (90' Σαμπανάτζοβιτς), Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Λιβάγια (81' Οικονόμου), Μάνταλος (90' Βέρντε), Ολιβέιρα (75' Αραούχο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου