CRIMSON NEWS

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Παραμονή για Ξάνθη, πέφτει ο Πανιώνιος!

Μετά από ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις και μάλιστα τις περισσότερες στιγμές να έρχονται από τους γηπεδούχους, η Ξάνθη απέσπασε ισόπαλο 0-0 και σε συνδυασμό με το 0-0 και στο Περιστέρι, είναι εκείνη που πάει στα μπαράζ παραμονής-ανόδου. Παρότι μπήκε καλύτερα η ακριτική ομάδα αντιμετώπισε τα ίδια επιθετικά προβλήματα που έχει εδώ και καιρό, αλλά τουλάχιστον πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε.

Στην 9η θέση με 36 βαθμούς τερμάτισε η ΑΕΛ που είχε τις καλύτερες στιγμές στο 59’ με κεφαλιά του Βινίσιους και στο 61’ με σουτ του Σεσέροβιτς από πολύ καλή θέση, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω.



Πάλεψε, πέρασε δύσκολες στιγμές, είχε έναν αλάνθαστο Κότνικ και Ντομίνγκες, πήρε τον βαθμό, αλλά για τον Πανιώνιος αυτό το σενάριο δεν ήταν το ιδεατό. Οι Νεοσμυρνιώτες που «καίγονταν» για τη νίκη, περιορίστηκαν από τον Ατρόμητο σε παθητικό ρόλο, οι Περιστεριώτες έχασαν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο το 0-0 έμεινε ως η ιστορία του αγώνα.

Με τον έναν βαθμό που πήραν οι Νεοσμυρνιώτες δεν άλλαξαν κάτι στη βαθμολογική τους κατάσταση, καθώς έμειναν στην τελευταία θέση και πλέον ελπίζουν σε παραμονή τους στην κατηγορία, εφόσον επιβεβαιωθούν τα σενάρια για αναδιάρθρωση της Super League 1.

Όσο για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, ολοκλήρωσε με ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα τη φετινή σεζόν κι αρχίζουν από την επόμενη… ώρα τον σχεδιασμό τους για την επόμενη μέρα.


Πετυχημένο φινάλε στη σεζόν και εξασφάλιση της παραμονής του στην Super League 1 και τη νέα σεζόν για τον Παναιτωλικό, ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον Βόλο, στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των play off.

Το ωραίο γκολ του Ντουάρτε στο 31’ σήμανε για τα «καναρίνια» το πέμπτο διαδοχικό ματς χωρίς ήττα και την δεύτερη σερί νίκη τους στο «μίνι» πρωτάθλημα αλλά, πάνω απ’ όλα, την κατάκτηση τριών βαθμών αντί του ενός που απαιτείτο μαθηματικά!

Στον αντίποδα, η ομάδα της Μαγνησίας έμεινε για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη ενώ αυτή ήταν και η πέμπτη ήττα της στα play out, αλλά δεν της κόστισε κάτι, ούσα αδιάφορη…

Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών και από τις δύο ομάδες, με τον Παναιτωλικό να τελειώνει το ματς με πέντε παίκτες από τις ακαδημίες του όπως και τα δύο δοκάρια που είχε ο Βόλος στο 2’ με την κεφαλιά του Μήτογλου και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, από τη νέα κεφαλιά του Γέντρισεκ!


«Καλό καλοκαίρι» από Αστέρα Τρίπολης και Λαμία!

Οι δύο επαρχιακές ομάδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη φετινή Σούπερ Λίγκα μένοντας στο απολύτως δίκαιο 1-1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε μια αδιάφορη βαθμολογικά συνάντηση.

Οι Αρκάδες παρέμειναν αήττητοι στα playout (3-4-0) και κατέκτησαν την πρώτη θέση στη σχετική διαδικασία, ενώ τερμάτισαν 7οι συνολικά.

Αντιθέτως, η ομάδα του Πετράκη παρέμεινε δίχως νίκη για 6η σερί αγωνιστική (0-5-1), ωστόσο θεωρείται επιτυχημένη αφού εξασφάλισε με σχετική άνεση την παραμονή.



sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου