CRIMSON NEWS

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ


Χθες 28/7/2020 με αφορμή τη συμπλήρωση από τότε που αγόρασε τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ ο κ. Αλέξης Κούγιας πραγματοποιήθηκε στο AEL RADIO στις 7 το βράδυ η ανοιχτή συνέντευξη – απολογισμός του κ. Κούγια.Η συνέντευξη – απολογισμός διήρκησε περίπου 5 ώρες και ο κ. Κούγιας απάντησε σε ερωτήσεις δεκάδων οπαδών της ΑΕΛ από όλον τον κόσμο (ΗΠΑ, Αυστραλία, Γερμανία) και έλυσε κάθε απορία, αλλά και δέχτηκε αρκετές προτροπές από τους οπαδούς μας για την καλύτερη λειτουργία της ΑΕΛ μας, ώστε να κατακτήσει τους μελλοντικούς της στόχους.

Όλοι όσοι τηλεφώνησαν ή έστειλαν μηνύματα με ερωτήσεις που ήθελαν να απαντηθούν, το έκαναν με το ονοματεπώνυμο τους και η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Η ανοιχτή αυτή συζήτηση μεταξύ των οπαδών και του κ. Κούγια θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο στις 28 Ιουλίου, εφόσον ο κ. Κούγιας θα παραμένει ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, οι οποίοι καθημερινώς στις εκπομπές τους σε γνωστό ραδιόφωνο της Λάρισας, που εδρεύει στο πατάρι καφετέριας, η οποία ανήκει στον αρχηγό του παράνομου στοιχήματος της Λάρισας, όπως αυτός κατηγορείται από τις δικαστικές αρχές και οι οποίοι από το πρωί μέχρι το βράδυ εξασφαλίζουν ακροαματικότητα ασχολούμενοι μόνο με τον κ. Κούγια και την ΑΕΛ, δεν τόλμησαν να υποβάλλουν ούτε μια ερώτηση, αρκούμενοι μόνο στους δικούς τους μονολόγους, για το περιεχόμενο των οποίων έχει ήδη επιληφθεί η Δικαιοσύνη.

Η εκπομπή θα συνεχίζονταν και τις μεταμεσονύκτιες ώρες εάν ο κ. Κούγιας δεν έπρεπε να επιστρέψει οδικώς στην Αθήνα, όπου σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών υπερασπίζεται τον γνωστό βιομήχανο – επιχειρηματία πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τρίκαλα κ. Σάκη Καρατζούνη στη δικαστική ταλαιπωρία την οποία αντιμετωπίζει.

Ο κ. Κούγιας δεν ήταν μέχρι τώρα δικηγόρος του κ. Καρατζούνη, αλλά έχει αναλάβει την υπεράσπιση του για πρώτη φορά τώρα στην εφετειακή δίκη, η οποία άρχισε σήμερα και πιθανόν θα συνεχιστεί στις αρχές Σεπτεμβρίου λόγω της καλοκαιρινής διακοπής των δικαστηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου