CRIMSON NEWS

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Dead Line στις 14/6 για σέντρα, ζητά μείωση συμβολαίων ο Κούγιας!

Ο πρόεδρος της Λίγκας υποστήριξε ότι αν το πρωτάθλημα δεν αρχίσει μέχρι τις 14 Ιουνίου, θα πρέπει να διακοπεί...
Η πλειοψηφία των ομάδων της Super  League τάχθηκε υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος και όχι της διακοπής του, εδώ και τώρα, στο συμβούλιο της Λίγκας που είναι σε εξέλιξη και το επόμενο βήμα ήταν να πέσουν στο τραπέζι οι ημερομηνίες.


Ο πρόεδρος της Λίγκας Μηνάς Λυσάνδρου υποστήριξε ότι οι ομαδικές προπονήσεις θα πρέπει να ξεκινήσουν στις 18 Μαϊου, το αργότερο στις 25/5 ώστε η σέντρα στους αγώνες να γίνει στις 14 Ιουνίου. Τη συγκεκριμένη ημερομηνία μάλιστα, την έθεσε ως dead line.

«Το πρωτάθλημα δεν μπορεί να αρχίσει μετά τις 14 Ιουνίου. Άρα πρέπει να προηγηθούν οι ομαδικές προπονήσεις στις 18 Μαΐου, όπως είπε ο κ. Γκαγκάτσης. Σε κάθε περίπτωση να αρχίσουν οι ομαδικές το αργότερο στις 25 Μαΐου».


Ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε ότι αθλητικές εγκαταστάσεις θα ανοίξουν στις 20 Ιουνίου, άρα αγώνες δεν μπορούν να διεξαχθούν νωρίτερα.

«Οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα ανοίξουν 20 Ιουνίου. Οπότε προφανώς πριν την ημερομηνία αυτή δεν θα αρχίσουν ομαδικές προπονήσεις.  Η οικονομική κατάσταση της Nova είναι αδιέξοδη. Είναι στα πρόθυρα πτώχευσης. Ναι στο πρωτάθλημα αν η κυβέρνηση διασφαλίσει τις ομαδικές προπονήσεις. Δεν θέλω να ασκούμε πολιτικές (και άλλες) πιέσεις για να αρχίσει το πρωτάθλημα».



Για μείωση 30-40% στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας στην τηλεδιάσκεψη της Superleague, σε διαφορετική περίπτωση να διακοπεί το πρωτάθλημα!
Μπορεί ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ να τάχθηκε αρχικά υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος, στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας, όπως και η πλειοψηφία των ομάδων, πλην όμως έβαλε και σημαντικούς αστερίσκους.


«Αν δεν δεχτεί μείωση συμβολαίων 30%-40% αύριο ο ΠΣΑΠ, εμείς να αποφασίσουμε διακοπή του πρωταθλήματος», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας και ζήτησε προτού παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, να προηγηθεί επικοινωνία με το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα τόνισε πως το πρωτάθλημα θα πρέπει να διακοπεί σε περίπτωση που δεν καταστεί σαφές σύντομα από την κυβέρνηση πότε θα επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις.



Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Γ. Αλαφούζος από την πλευρά του, ζήτησε πριν την κρίσιμη απόφαση της Λίγκας για το μέλλον του πρωταθλήματος, να προηγηθεί επαφή και με τη NOVA.

«Θέτω εκ νέου το χρονοδιάγραμμα για την 18η Μαΐου για το οποίο προφανώς δεν συμφωνεί ο Ολυμπιακός» τόνισε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τον αθλητισμό, θα γίνουν την Πέμπτη 30/4.

sdna.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου