CRIMSON NEWS

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Προσωπική δήλωση Αλέξη Κούγια

Σαγόνια,

Πολύ σε ενοχλεί που οι απαντήσεις μου και οι αποκαλύψεις των όσων βρώμικων έχεις κάνει πραγματοποιούνται μέσα από το site της ΠΑΕ ΑΕΛ, γιατί τα πληροφορείται όλη η ποδοσφαιρική κοινωνία.

Θα ξελιγωθείτε εσύ και οι άλλοι και όλη η βρωμοπαρέα σου να βλέπετε και να διαβάζετε τι κάθε μέρα αποκαλύπτω για σένα και για αυτούς στο site της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Που θέλατε δηλαδή να σας απαντώ;

Με τον πρόεδρο και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ ασχολείσαι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Δεν ασχολείσαι με τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια για να βγάλει δελτίο τύπου το γραφείο μου.

Φαίνεται ότι τα δύο πραγματικά αφεντικά σου, οι εφοπλιστές, για να μην συγχέουμε τα πράγματα, έχουν ενοχληθεί και σας κάνουν παρατηρήσεις.

Αλλιώς τα περιμένατε και αλλιώς σας βγήκαν.

Όμως όπως έλεγε και ο Ανδρέας Παπανδρέου, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Από Δευτέρα και η υπόθεση Ζωγράφου και το ίδρυμα Πατέρα με τον αντιπρόεδρο του και η επί 25 χρόνια παρέα της ΜΕΚΟ στην λεωφόρο Ποσειδώνος με τον Ιάκωβο Μελισσανίδη, τον Αιμίλιο Κοτσώνη, τον Νίκο Πατέρα τον χρηματοδότη του Αιμίλιου Κοτσώνη, τον Ζαχαράκη του ιδρύματος Πατέρα και μετά θα δούμε ποιος θα σε ξεπλένει για το Noor One.





ΥΓ. Αλήθεια ρε συ Σαγόνια όλα αυτά τα ανεβάζεις μόνος σου;

Γιατί χθες το βράδυ, που σήμερα έμαθα ότι από τις 9 είχατε ζωντανή εκπομπή στο SDNA μέχρι αργά το βράδυ, την ίδια ώρα ανεβάζεις στο site κάτι παραληρηματικά – εκβιαστικά για μένα, για αυτά που πήρες την απάντηση σήμερα.

Δεν πιστεύω να σε βοηθάει ο Θάνος  Μπλούνας...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου