CRIMSON NEWS

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Οι προσωπικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Σαγόνια, καταλαβαίνω ότι έχεις πάθει overdose γιατί λόγω δικαστηρίων, τηλεδιάσκεψης και εργασιών αδειοδότησης δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ μαζί σου και με αυτούς που σου γράφουν την κάθε μ@λ@κί@ που ανεβάζεις, αλλά όσον αφορά τα υπονοούμενα για δήθεν απλήρωτους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, θα σου υπενθυμίσω ότι η ΑΕΛ από τότε που την αγόρασα τον Ιούλιο του 2015,ενώ δεν είχε αδειοδότηση επί 6 χρόνια, από τότε που ήταν ιδιοκτήτες οι Πηλαδάκης και Πλεξίδας, επί των ημερών μου ο Διευθυντής Αδειοδοτήσεων κ. Γιώργος Δημητρίου και η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ εισηγούνται και χορηγούν στην ΑΕΛ αδειοδότηση για τη συμμετοχή, όχι μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και τις ευρωπαϊκές.

Αυτή είναι η νόμιμη εξέλιξη και προϋποθέτει απόλυτη εξόφληση όλων των υποχρεώσεων της ΠΑΕ προς το Δημόσιο, το ΙΚΑ, τους συνεργαζόμενους με αυτήν, τα στελέχη, τους προπονητές και κυρίως τους ποδοσφαιριστές Έλληνες και ξένους.

Για να χαρείς πολύ, επειδή ξέρω ότι είσαι ερωτευμένος μαζί μου, το ίδιο θα γίνει και την τρέχουσα σεζόν, γιατί σήμερα και μέσα στη νόμιμη προθεσμία με τη βοήθεια των συνεργατών μου κ.κ. Χριστακόπουλου και Μάρκου ολοκληρώσαμε έναν τέλειο όπως κάθε χρόνο φάκελο, που μέσω εξτρέ τραπεζών αποδεικνύονται όλες οι καταβολές - εξοφλήσεις προς όλους και έτσι η ΑΕΛ μας για άλλη μια χρονιά θα λάβει ευρωπαϊκή αδειοδότηση πρώτη απ’ όλες τις ελληνικές ΠΑΕ.

Το τονίζω ευρωπαϊκή και όχι εγχώρια αδειοδότηση, που χθες πήρε παράταση τακτοποίησης οφειλών για ένα μήνα μέχρι τις 31/5/2020.



Υ.Γ.1 Το σημαντικό είναι ότι δεν διακανονίσαμε οφειλές, αλλά εξοφλήσαμε. Και ο νοών νοήτω!

Υ.Γ.2 Σαράντα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο τους έχω πληρώσει όλους και δεν χρωστάω ούτε μια δραχμή σε κανέναν.

Υ.Γ.3 Αφήνω να κάνουν προσφυγές για να ξεκουμπιστούν μόνο τους απατεώνες ποδοσφαιριστές και προπονητές και ας μου κοστίζει ακριβότερα…. Όταν εσύ και οι υπόλοιποι βλέπετε να κάνουν προσφυγή στην ομάδα μου είτε ποδοσφαιριστές είτε προπονητές, να γνωρίζεις ότι αυτοί είναι ποδοσφαιρικοί απατεώνες και γι αυτό και δεν τους πληρώνω.



Σαγόνια μην ανησυχείς, γιατί έρχεται τριήμερο και θα έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί σου!

H έτερη προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια:



Σαν ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και γνωρίζοντας εξ ιδίων οτιδήποτε αφορά τις σχέσεις της Nova με τις ΠΑΕ τις οποίες έχει επιλέξει να συνεργάζεται και να προβάλλει τα παιχνίδια τους, είμαι υποχρεωμένος, επειδή από χθες αναπτύχθηκε μια παραφιλολογία, περί του ότι δήθεν αφενός μεν η Nova μας οφείλει, αφετέρου δε ότι αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και ότι δήθεν είναι υπό κατάρρευση, να δηλώσω κατηγορηματικά τα εξής:

1. Η Nova τόσο σε εμάς στην ΑΕΛ, όσο και στις υπόλοιπες ΠΑΕ, έχει εξοφλήσει ακόμη και τον Φεβρουάριο και ανέστειλε τις πληρωμές της τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, αφού λόγω της πανδημίας κατέρρευσε το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου παγκοσμίως και δεν διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες.

2. Ως εκ του επαγγέλματός μου γνωρίζω ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται και τυπικά, γιατί ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί, η εξαγορά της Nova από πανίσχυρο fund του εξωτερικού και είμαι βέβαιος, αλλά και το εύχομαι, οι νέοι πανίσχυροι οικονομικά διεθνώς ιδιοκτήτες να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τις ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου για το καλό και των οπαδών – θεατών, για το καλό των ποδοσφαιριστών και των προπονητών, αλλά και για την οικονομική επιβίωση των ΠΑΕ, αφού χωρίς τη Nova θα είχαμε προ πολλού καταρρεύσει.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου