CRIMSON NEWS

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Ενδιαφερόμενοι για Κρίστινσον;

Το πρωτάθλημα 2019-2020 έχει προς το παρόν σταματήσει, αλλά μάλλον οι ομάδες σκέφτονται το ερχόμενο πρωτάθλημα 2020-2021 και φαίνεται από το γεγονός ότι άρχισαν μεταγραφικές κινήσεις.


 Πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία  αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν ανεπίσημες επαφές των «βυσσινί» για παραχώρηση του Ισλανδού Κρίστινσον σε ελληνική ομάδα.
Ο ποδοσφαιριστής ανανέωσε το συμβόλαιό του για ένα χρόνο με την ΑΕΛ, με τη διοίκηση της λαρισινής ομάδας να έχει επισπεύσει τις διαδικασίες λόγω πιθανής συμμετοχής του παίκτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020.
Τελικά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ματαιώθηκε αλλά οι προτάσεις για τον Κρίστινσον φθάνουν στην ΑΕΛ. Διαπραγματεύσεις δεν υπάρχουν αλλά οι επαφές είναι δεδομένες. Ο «δικηγόρος» της ΑΕΛ (έχει πάρει πτυχίο Νομικής από το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης) με τις εμφανίσεις του στην ΑΕΛ έχει εντυπωσιάσει και ίσως η γνωριμία του με το  ελληνικό ποδόσφαιρο τον Μάρτιο του 2016  όταν  η Εθνική Ισλανδίας κέρδισε την αντίστοιχη ελληνική με 3-2 σε φιλικό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης»(ξεκίνησε βασικός) αποδειχθεί καθοριστική για τη ζωή του…  .
Ο «Ομι», όπως  τον φωνάζουν οι φίλοι του ίσως γνωρίσει και άλλη περιοχή της Ελλάδας. Ίσως να βρει και γήπεδο γκολφ για να απολαύσει ένα ακόμα αγαπημένο του σπορ…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου