CRIMSON NEWS

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την ΑΕΛ

Μια ακόμη ισοπαλία για την ΑΕΛ απέναντι στον Παναιτωλικό με το αποτέλεσμα να μένει στο 0-0. Οι Βυσσινί έκαναν καλή εμφάνιση που εκτός από κάποιες ευκαιρίες προς το τέλος του αγώνα στην υπόλοιπη διάρκεια δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα . Χαρακτηριστικό στοιχείο για την ΑΕΛ ήταν η πίεση ψηλά κόβοντας την διάθεση στους αντιπάλους για δημιουργία. Επίσης η κατοχή ανήκε στην ΑΕΛ αφού έφτασε σε ποσοστό 39-61% υπέρ της! Ο Ρίστιτς και ο Κρίστινσον απέδειξαν πως είναι υψηλού επίπεδου τερματοφύλακες, ο Μπούστος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του ενώ αρκετά δραστήριοι ήταν οι Φιλίποβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς. Ο Ζίζιτς έκανε λάθη ενώ οι υπόλοιποι στάθηκαν καλά στο παιχνίδι. Aξίζει να τονιστεί πως η ΑΕΛ έπαιξε με διάφορα συστήματα ξεκινώντας με 3-5-2 και συνεχίζοντας με 4-4-2 και 4-2-3-1.

Στο 23΄εκτελέστηκε το φάουλ ο Μάρκο Νούνιτς, κατέβασε την μπάλα ωστόσο το σουτ βγήκε άουτ. Στο 33΄ ο Νούνιτς κέρδισε από τον Μπακαδήμα σούταρε η μπάλα πέρασε κόρνερ ύστερα από κόντρες το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 36΄ ο Καρανίκας βρέθηκε σε θέση εξω δεξιά σούταρε με τον Γιαννακόπουλο να μπλοκάρει εύκολα. Στο 40΄ ο Παναιτωλικός με τον Μάλλη απείλησε όπου έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή ο Κρίστινσον έπεσε αποτελεσματικά και μπλόκαρε.

Στο 64΄ ο Μοράρ βγήκε σε θέση τετ-α-τετ πλάσαρε αποτυχημένα τον Ρίστιτς αφού η μπάλα πέρασε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Φατιόν σούταρε η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Από λάθος του Ζίζιτς ο Φυτόπουλος από πολύ καλή θέση πλάσαρε ο Μπράλιτς έδιωξε πάνω στην γραμμή. Νέο τετ - α - τετ του Ομάν στο 85΄ που πέρασε τον Ζίζιτς και πλάσαρε τον Ρίστιτς, με τον έμπειρο γκολκίπερ της ΑΕΛ με διπλή προσπάθεια να διώχνει από την άμυνα της ΑΕΛ.

ΑΕΛ (Γκόρνταν Πέτριτς): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σικάφκα.


Έπαιξαν και οι: Ρίστιτς, Μπέρτος, Ζίζιτς, Γκόλιας, Μπάλλας, Ντάουντα, Φιλίποβιτς, Μπούστος.



Παναιτωλικός (Λουίς Κάστρο): Γιαννακόπουλος, Μπελεβώνης, Γιοβάνοβιτς, Μαλής, Λιάβας, Λουσέρο, Φυτόπουλος, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς

.Αγωνίστηκαν και οι : Κνετ, Ταχάρ, Μοράρ, Μιμίτο, Καββαδίας, Ρομάν, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου