CRIMSON NEWS

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Η πρώτη επίσημη προπόνηση της ΑΕΛ μπροστά στον κόσμο της!

Ξεκίνησε και επίσημα η χρονιά για την ΑΕΛ με την πρώτη επίσημη προπόνηση στο AEL FC ARENA. Περίπου 1000 οπαδοί βροντοφώναξαν για την ομάδα και μερίδα αυτών αντέδρασαν απέναντι στον μεγαλομέτοχο των Βυσσινί Αλέξη Κούγια.
Στην αρχή ένας – ένας παίκτης παρουσιάστηκε ενώ στη συνέχεια όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα πήρε τις ευχές από τον αγιασμό που τελέστηκε.

Στη συνέχεια οι παίκτες ξεκίνησαν την προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Γκόρνταν Πέτριτς και όσοι ήταν στο γήπεδο είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση. Στο γήπεδο και λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης έφτασε ο Ντάουτα με τον Αλέξη Κούγια και τον μάνατζερ του ενώ οι φιλαθλοι στο τέλος περίμεναν τους παίκτες της ομάδας για να πάρουν κάποιο αυτόγραφο.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Γκόρνταν Πέτριτς δήλωσε χαρούμενος πως είναι στην ΑΕΛ, θα αλλάξει ο τρόπος προπόνησης αφού θα γίνει πιο έντονος με την άφιξη της ομάδας στο Καρπενήσι ενώ είπε πως θα δει όλους τους παίκτες να αγωνίζονται και ακολούθως θα βγάλει τα συμπεράσματα του για περαιτέρω ενίσχυση ή όχι.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου