CRIMSON NEWS

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Ανανέωσαν Φλώρος και Παπαδογούλας στην Φαλάνη

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Φαλανιακού είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Φλώρο.
Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός ανανέωσε με την ομάδα μας και για τη νέα χρονιά, κάτι που αποτελούσε προτεραιότητα για το σύλλογο και φυσικά θέληση και από τις δύο πλευρές.
Ο Βασίλης αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για τον Φαλανιακό και η εμπειρία του είμαστε σίγουροι, πως θα βοηθήσει πάρα πολύ στο νέο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο, στην βοήθεια που θα προσφέρει στα νέα παιδιά της ομάδας μας, με την προσωπικότητά του και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.
Η μεγάλη οικογένεια του Φαλανιακού χαιρετίζει την παραμονή του Βασίλη Φλώρου, του εύχεται πάνω απ’ όλα υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας»


Παρέμεινε και ο Βαγγέλης Παπαγούλας
«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Φαλανιακού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το νεαρό και ιδιαίτερα εξελίξιμο τερματοφύλακα της ομάδας μας Βαγγέλη Παπαγούλα. Η παραμονή του, σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη που έχει η διοίκηση και το τεχνικό τιμ στο πρόσωπό του και στην εξέλιξή του τα επόμενα χρόνια. Ευχές στον Βαγγέλη για υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου