CRIMSON NEWS

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΑΕΛ η SOLIS Α.Ε.


 Η ΠΑΕ ΑΕΛ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με τη SOLIS A.E., Μεγάλο Χορηγό της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2023-24.


Από τον σημερινό αγώνα μια από τις κορυφαίες εταιρίες της Λάρισας στον κλάδο της θα κοσμεί το εμπρός μέρος της φανέλας της ομάδας μας.


O Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Καλωσορίζουμε την SOLIS A.E. στην οικογένεια της ΑΕΛ. Η παρουσία μιας ακόμη μεγάλης Λαρισαϊκής εταιρίας στην επίσημη φανέλα της ομάδας μας δεν αποτελεί μόνο χαρά και τιμή μας αλλά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα που δίνουμε για την επίτευξη των στόχων μας. Ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες».


Για την SOLIS Α.Ε. o κ. Χρήστος Καρκαντός δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση χαιρετίζουμε την επικύρωση της χορηγικής συμφωνίας με την ΠΑΕ ΑΕΛ ελπίζοντας να συνδράμουμε στην προσπάθεια ανόδου της αγαπημένης μας ομάδας στη Super League που είναι διαχρονικά και με τίτλους η φυσική της θέση».




Η εταιρία SOLIS A.E. δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 2004 και κατατάσσεται ανάμεσα στις ταχέως αναπτυσσόμενες, με στόχο πάντα την σταθερά ανοδική πορεία.


Σε αυτό συνετέλεσε ο διαρκής στόχος των ιδρυτικών της στελεχών, πολιτικών μηχανικών Χρήστου Καρκαντού και Στέφανου Λιάπη, που είναι η κάλυψη των αναγκών του πελάτη και η λειτουργική αξία του κατασκευαστικού έργου είτε πρόκειται για ιδιωτικό, είτε για δημόσιο.


H εταιρία κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 5ης τάξης του ΜΕΕΠ σε όλες τις κατηγορίες έργων και στεγάζεται στα ιδιόκτητα γραφεία της στην οδό Παπακυριαζή 64 στη Λάρισα.


 


Η εταιρία SOLIS A.E. δραστηριοποιείται στους εξής παρακάτω τομείς:


Βιομηχανικά κτίρια


Οικοδομικά έργα


Αναπλάσεις – Έργα υποδομών


 


Μέσα από τη συνέπεια και την ευγενική εξυπηρέτηση που μας χαρακτηρίζουν χτίζουμε με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης. Η γρήγορη παράδοση, η ποιότητα, καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές θα σας κάνουν να νιώσετε σιγουριά και άνεση.


Η SOLIS A.E. έχοντας έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες, εξειδικευμένο εργατοτεχνικό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνοντας την ακριβή μελέτη και το σύγχρονο σχεδιασμό του έργου ενώ ταυτόχρονα εγγυάται την ασφάλεια, την αισθητική και την υψηλή ποιότητα των κατασκευών με υλικά άριστης ποιότητας.


Η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, η συνεργασία με τον πελάτη και το εγγυημένο αποτέλεσμα σηματοδοτούν την επιτυχημένη εξέλιξη της εταιρίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου