CRIMSON NEWS

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός σε πρώτο πλάνο...


Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΠΑΕ ΑΕΛ μπαίνει σε πρώτο πλάνο αυτές τις ημέρες, αφού όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, αλλά έχει περιοριστικούς όρους, λόγω μη αδειοδότησης. Παράλληλα, επιθυμία διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας ήταν να γίνουν προσεγμένες κινήσεις και όχι για εντυπωσιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταλήξει σε δύο παίκτες. Ο πρώτος είναι φορ που παίζει στη Ρουμανία, δεν είναι όμως Ρουμάνος, αλλά παίκτης που έχει υπηκοότητα ευρωπαϊκή, ηλικία 30 ετών και η καταγωγή του είναι από την Αφρική.



Ο δεύτερος παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρεται η ΑΕΛ είναι πλάγιος επιθετικός, Νορβηγός και παίζει στο Πρωτάθλημα της χώρας του.

Η απόκτηση του φορ στόχος είναι να τελειώσει μέχρι αύριο, καθώς αν δεν συμβεί αυτό, τότε η ΑΕΛ θα αναζητήσει άλλες λύσεις.

Στο μεταξύ, οι παίκτες προχθές μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορούσαν να «χωνέψουν» την ισοπαλία με τον Μακεδονικό και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Όγκμποε, όπως μας μετέφεραν, φώναζε μέσα στα αποδυτήρια ότι η μπάλα δεν ήθελε να μπει με τίποτα μέσα. Και βέβαια αυτό οφείλεται στον τερματοφύλακα του Μακεδονικού, τον Κλέτον Περντρέου, που ήταν σε πολύ καλή μέρα και έκανε την απόκρουση της χρονιάς σε κεφαλιά του Όγκμποε στο 22’.

Ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα την απόκρουση: «Σίγουρα ήταν μία δύσκολη απόκρουση, την είδα πολύ αργά, γιατί ήταν σ’ ένα περίεργο ύψος που ήταν και ο αμυντικός μου εκεί και απλά είναι από αυτά που βγάζεις το χέρι και ελπίζεις στο καλύτερο. Σίγουρα θέλαμε τη νίκη, η αλήθεια είναι. Δουλέψαμε γι’ αυτό όλη την εβδομάδα, όπως πήγε το παιχνίδι, ήταν πολύ δύσκολο να δημιουργήσουμε φάσεις και στο τέλος πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τον έναν πόντο. Σίγουρα».

πηγή: EΦ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου