CRIMSON NEWS

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Μπλεξίματα για παράγοντα ομάδας του Νομού

 Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη αρχίζει να έχει παράγοντας ομάδας του Νομού Λάρισας με αφορμή τη δικαστική έρευνα για το κύκλωμα διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει εντοπίσει εκατοντάδες κωδικούς σε παράνομες στοιχηματικές εταιρείες.




Σε έφοδο της Interpol κατασχέθηκε το κινητό του και ο υπολογιστής του. Στα αξιοπερίεργα ήταν ότι το κινητό του ήταν χωρίς δακτυλιές (αχρησιμοποίητο) και όπως διέρρευσε είπε ότι το αγόρασε πρόσφατα, γιατί είχε καταστραφεί το προηγούμενο μαζί με την κάρτα που είχε μέσα.

Η έρευνα της Eurojust, της Interpol, της Εισαγγελίας Αθηνών και της Οικονομικής Αστυνομίας δείχνει ότι μπλέκει και τον Νομό Λάρισας, ενώ ως γνωστό είχε μπλεξίματα και πρώην Θεσσαλός προπονητής.

Ο στοιχηματικός αναλυτής Νίκος Παναγόπουλος σε δηλώσεις του έχει υποστηρίξει ότι «οι κωδικοί αντιστοιχούν σε άτομα, που είναι υπαρκτά, μένουν στο εξωτερικό, αλλά τα χρησιμοποιούσαν Έλληνες πολίτες. Μπορεί να είχαν και παραπάνω κωδικούς», ενώ πρόσθεσε ότι: «Αν ήταν 50 εκατ. ευρώ τα κέρδη, φανταστείτε πόσος είναι ο τζίρος! Είναι τουλάχιστον τρεις φορές πάνω, δηλαδή στα 150 εκατ. ευρώ μέσα σε 2,5 χρόνια».

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της dikisports.blogspot, «σύντομα θα ασκηθούν ποινικές διώξεις για τέσσερα κακουργήματα και θα εκδοθούν εντάλματα συλλήψεων, καθώς η παράλληλη διεθνής έρευνα λειτουργεί αποτρεπτικά για τον κίνδυνο ενδεχόμενης συγκάλυψης.

Άλλωστε, η παρουσία της άτεγκτης υπερεισαγγελέως επί των αθλητικών ζητημάτων στον Άρειο Πάγο Βιργινίας Σακελλαροπούλου εγγυάται την εξιχνίαση της υπόθεσης μέχρι τέλους».

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ(Eφ.ελευθερία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου