CRIMSON NEWS

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Ισοπαλία στο Αλκαζάρ ανάμεσα σε ΑΕΛ και Πανσερραϊκό

 


Ο Πανσερραϊκός έφυγε με το 0-0 από το Αλκαζάρ και διατήρησε το +11 από την ΑΕΛ στο ντέρμπι του Βορείου ομίλου.


Χωρίς νικητή αλλά με μεγάλο κερδισμένο τον Πανσερραϊκό ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής στην Super League 2. Οι Σερραίοι απέσπασαν ισοπαλία 0-0 στο Αλκαζάρ και κράτησαν τους Θεσσαλούς στο -11, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στο Βόρειο Όμιλο.


Με λίγες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι Θεσσαλοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι Σερραίοι δεν απείλησαν, διαφύλαξαν τα μετόπισθεν και επεδίωξαν την κόντρα επίθεση δίχως όμως να πατήσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.


Η καλύτερη στιγμή της ΑΕΛ ήταν στο 28′ όταν ο Τσιριγώτης βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή με τον Κατσικά να απομακρύνει με τα πόδια, ενώ στο 3′ ο Ογκμπόε δεν πρόλαβε να πλασάρει καθώς ο Ζέρης έκανε σωτήριο τάκλιν. Πριν το φινάλε, στο 41′, ο Πανσερραϊκός έχασε με αναγκαστική αλλαγή τον Αυλωνίτη που τραυματίστηκε νωρίτερα σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Τσιριγώτη.


Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν διαφοροποιήθηκε η εικόνα. Παρόλα αυτά ο Πανσερραϊκός έκανε την πρώτη του καλή ευκαιρία, όταν ο Μπαϊροβιτς βρέθηκε απέναντι από τον Σουλούκου, με τον κίπερ της ΑΕΛ να τον σταματά σωτήρια. Στη συνέχεια η ΑΕΛ πίεσε και απείλησε με τους Πεντρόσο και Νίνο. Ο Σουλούκος έδιωξε εντυπωσιακά το φάουλ του Κατσαντώνη στο 85′, ενώ στο 90+4 του σουτ του Μαϊδανού έφυγε λίγο άουτ. Ακολούθησε ένταση ανάμεσα στους παίκτες που δεν πήρε έκταση χάρη στην παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.








Το φιλμ του αγώνα


Το φιλμ του αγώνα


3′ Ο Ογκμπόε βρέθηκε τέτ α τετ, όμως, ο Ζέρης με σωτήρια προβολή απομάκρυνε σε κόρνερ

28′ Ο Τσιριγώτης βγήκε απέναντι από τον Κατσίκα, πλάσαρε, όμως ο κίπερ του Πανσερραϊκού απομάκρυνε σωτήρια με τα πόδια

29′ Αδύναμο σουτ και κακό τελείωμα από τον Ογκμπόε

41′ Αναγκαστική αλλαγή για Αυλωνίτη που τραυματίστηκε σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Τσιριγώτη

47′ Κεφαλιά του Ηλιάδη, ψηλά άουτ η μπάλα

53′ Τεράστια ευκαιρία με τον Μπαϊροβιτς τον οποίο σταμάτησε ο Σουλούκος σε τετ α τετ

70′ Μακρινό σουτ του Πεντρόσο, άουτ

74′ Συρτό σουτ του Νίνο, άουτ

83′ O Κατσίκας πρόλαβε τον Ογκμπόε πριν γίνει απειλητικός

85′ Ο Σουλούκος έδιωξε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Κατσαντώνη

90+4 Σουτ του Μαϊδανού, λίγο άουτ!


ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Θωμαΐδης (56′ Κ. Παπαγεωργίου), Τσιριγώτης (77′ Τσιριγώτης), Όγκμποε, Πεντρόσο, Νικολιάς (56′ Νίνο).


Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης (41′ λ.τ Παπάζογλου), Ζέρης (46′ Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Θυμιάνης (71′ Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (71′ Κανίς), Μπαΐροβιτς (88′ Λυμπεράκης), Κατσαντώνης.

mikriliga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου