CRIMSON NEWS

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Επανήλθε στις προπονήσεις ο Τασιούλης


Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηρακλή Λάρισας για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 16:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Το παιχνίδι που ακολουθεί έχει καθοριστική σημασία και είναι δεδομένο πως οι ποδοσφαιριστές του κ. Χρήστου Χατζηλιάδη θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.

Αξίζει να θυμίσουμε πως απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος και στην ομάδα του Ηρακλή Λάρισας είναι αποφασισμένοι να κάνουν τη δική τους υπέρβαση με στόχο να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Ο Ηρακλής Λάρισας μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό Β’, ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Μακεδονικό και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει με τη Βέροια εκτός έδρας, παιχνίδι που ενδεχομένως κρίνει ποια από τις δύο ομάδες παραμείνει στην κατηγορία…

Τέλος να αναφέρουμε πως από αγωνιστικής πλευράς, δεν είναι στα πλάνα ο Λούκας Γκαρσία που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ ο Δημήτρης Τασιούλης, επανήλθε στις προπονήσεις και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου