CRIMSON NEWS

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Ηττα για την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ


 Ο Παναθηναϊκός Β' κέρδισε με 2-1 την ΑΕΛ και επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι παιχνίδια, μειώνοντας ακόμα περισσότερο τις ελπίδες των «βυσσινί» για την άνοδο.

Ο Παναθηναϊκός Β' κατόρθωσε να νικήσει με 2-1 την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ σε αγώνα για την 24η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Superleague 2 επιστρέφοντας στον δρόμο των επιτυχιών μετά από έξι αγώνες και κρατώντας παράλληλα τους «βυσσινί» στο -11 από την κορυφή και τον Πανσερραϊκό, έχοντας μάλιστα κι ένα παιχνίδι παραπάνω.


Οι «πράσινοι» ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Σαρδέλη στο 18ο λεπτό με κοντινό πλασέ μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια του Λαμψιά.




Η ΑΕΛ προσπάθησε να ισοφαρίσει κι έχασε την μεγαλύτερή της ευκαιρία στο φινάλε το πρώτου μέρους, όταν το σουτ του Αντράντα πέρασε ελάχιστα έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαργκονό.


Ο Παναθηναϊκός έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, αλλά το σουτ στην κίνηση που εξαπέλυσε ο Σαρδέλης κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Σουλούκου και στην συνέχεια άουτ.



Οι «βυσσινί» τελικά μπόρεσαν και ισοφάρισαν στο 51ο λεπτό με το γκολ που σημείωσε ο Μαυριάς με το πλασέ που έκανε από τα όρια της μεγάλης περιοχής και τον κακό απολογισμό του κίπερ του Παναθηναϊκού Β', Μαργκονό.



Οι «πράσινοι» όμως δεν έμειναν με τα χέρια... σταυρωμένα και ανέκτησαν γρήγορα το προβάδισμα μετά από γκολ του Ταβάρες στο 65ο λεπτό. Ο Πορτογάλος πήρε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή, ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και τελείωσε ωραία την φάση για το 2-1 του «τριφυλλιού».


Οι δύο ομάδες έχασαν αμφότερες ευκαιρίες μέχρι το φινάλε, ο Παναθηναϊκός για να κλειδώσει τη νίκη και η ΑΕΛ για να ισοφαρίσει εκ νέου, όμως τελικά κανείς από τους δύο δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις φάσεις που δημιούργησε.


Η νίκη αυτή έφερε το «τριφύλλι» στην 7η θέση με 29 βαθμούς ενώ οι «βυσσινί» έμειναν δεύτεροι και είδαν την διαφορά τους από τον Πανσερραϊκό να παραμένει στους 11 βαθμούς.



Συνθέσεις αγώνα:


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' (Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Μαντσίνι (75' Δημητριάδης), Κυριόπουλος (66' Σερπέζης), Προδρομίτης, Ταβάρες, Σαρδέλης (54' Βουτσάς), Λαμψίας (75' Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς.


ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (70' Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Κόλα, Κ. Παπαγεωργίου (59' Θωμαΐδης), Πλέγας (33′ λ.τ Αντράντα), Μαυριάς, Νίνο (46' Κοσονού), Τσιριγώτης (46' Νικολιάς), Όγκμποε.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου