CRIMSON NEWS

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Σημαντική νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας

 


Άλλο ένα σημαντικό τρίποντο πανηγύρισε μέσα στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου, το γήπεδο του Πολύκαστρου, ο Απόλλων Λάρισας καθώς επικράτησε με σκορ 0-1.



Με τους τρεις βαθμούς – λοιπόν – έφυγε από την έδρα του Απόλλωνα Πόντου η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, καθώς νίκησε με 1-0 στο πλαίσιο της 5η αγωνιστικής της Super League 2, για τον A’ όμιλο.


Οι γηπεδούχοι αν και φάνηκαν από την αρχή απειλητικοί και έχασαν κάποιες ευκαιρίες, εντούτοις δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση των Λαρισαίων που ήταν πολύ καλά τοποθετημένοι και να δημιουργήσουν προβλήματα στην εστία του Meli.




Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Βαγγέλη Μόρα, παρά τις απουσίες και πάλι, κρατούσαν με αποφασιστικότητα το 0-0 και άντεξαν μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.



Στο δεύτερο μέρος οι “κυανόλευκοι” της Λάρισας πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο Απόλλωνας Πόντου συνέχισε να απειλεί την αντίπαλη εστία με σουτ αλλά δίχως να βρίσκει τον δρόμο προς εστία.



Τελικά το σκορ άνοιξε στο 75′, όταν η ομάδα της Λάρισας πέτυχε το πολυπόθητο γκολ με δυνατό σουτ του Stanislav Dyulgerov, από ωραία ασιστ του Σιατραβάνη, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πίτκα.


Στο 84′ φοβερό σουτ του Σιατραβάνη πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι των Ποντίων.




Αυτό ήταν και το «χρυσό» τέρμα για τους Λαρισαίους που έφυγαν με το δεύτερο – εκτός έδρας – τρίποντο τους, μετά το διπλό στην Βέροια και το τρίτο σε πέντε αγώνες, αυτή τη σεζόν (εντός έδρας νίκη με Μακεδονικό).


Απόλλων Πόντου-Απόλλων Λάρισας 0-1


Σκόρερ: 75′ Dyulgerov σουτ


Διαιτητής: Γεωργόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Δανδανόπουλος, Χρυσέλης (Ξάνθης)


Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Μουμίν, Φράγκος (46′ Σαμπανίδης), Καλαϊτζίδης, Νασέρ, Κωστίκας, Καλογέρης, Αραβίδης (46′ Εσαλό), Αμαραντίδης, Μπελεβώνης (49′ Λαμπίρης Κ.), Ντιαλόσι.


Απόλλων Λάρισας (Μόρας): Meli, D’ Agostino, Γιαννίτσης, Ποτόσογλου (46′ Contreras), Ζαχαράκης (65′ Dyulgerov), Λίταινας, Σταματής (89′ Καλούσης), Κοτσιανούλης (70′ Χαλάτσης), Σιατραβάνης, Μπεκιαρίδης (46′ Μπαλογιάννης), Κλιγγόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου