CRIMSON NEWS

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Οι μεταγραφικές σκέψεις της ΑΕΛ

 


Η ΑΕΛ βγήκε στην αγορά για μεταγραφές και ψάχνει διακαώς παίκτες σε τέσσερις θέσεις.


Εκεί που έχει ρίξει το βάρος (και οικονομικά…) είναι στη θέση του σέντερ φορ, αφού έχει ελάχιστες λύσεις μετά τον τραυματισμό του Όγκμποε. Αυτή τη στιγμή οι λύσεις είναι ο Κούστα, ο Πεντρόσο (αν και περισσότερο παίζει στα πλάγια) και ο Τσουμάνης.

Βάρος δίνεται και στην αμυντική ενίσχυση όπου ζητείται δεξί μπακ, αφού ο Θανάσης Παπαγεωργίου έχει τεθεί εκτός ομάδας και απομένει ο Καλουτσικίδης. Επίσης ψάχνει για σέντερ μπακ, αφού θεωρούν με δεδομένες οι απουσίες των Γκοτζαμανίδη, Ηλιάδη λόγω αποβολής (οι ποινές τους θα ανακοινωθούν την Τρίτη και ο πρώτος έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα για βιοπραγία σε βάρος του διαιτητή και ο δεύτερος για άσεμνη χειρονομία σε φιλάθλους), ενώ ουσιαστικά η μόνη αλλαγή είναι ο Μαξιμένκο, καθώς μέχρι τώρα ο Γωγουβίτης δεν έχει ικανοποιήσει.

Τέλος γίνεται προσπάθεια για την εξεύρεση και επιθετικού μέσου.

Το θέμα είναι ότι η ΑΕΛ έχει μεταγραφικούς περιορισμούς (θα αρθούν μετά τον Μάρτιο) αφού μπορεί να πάρει Ελληνα παίκτη που έχει γεννηθεί μετά το 1998 και ξένο μετά το 2000. Σχετικά με την ξένη αγορά, βαρύτητα πέφτει στην Αργεντινή όπου υπάρχουν κάποιες επαφές. Το μόνο όνομα που έχει βγει μέχρι τώρα είναι του Θοδωρή Τσιριγώτη που ανήκει στον Λεβαδειακό και έγινε πρόταση να αποκτηθεί δανεικός.


 


ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟ

Δείπνο παρέθεσε χθες η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, με μοναδικό απόντα τον Θανάση Παπαγεωργίου που το γυαλί έχει ραγίσει. Πάντως η υπόθεση Παπαγεωργίου ίσως έχει μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέχεια… Στην ομιλία του διοικητικό στέλεχος μίλησε για τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά σε κάποιο σημείο θύμισε ...Πάσχα αναφερόμενος σε περιστατικό στον Μυστικό Δείπνο.

Το δείπνο κράτησε μέχρι τη 1.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής και αφού αποχαιρέτησαν οι παίκτες τους διοικητικούς, είδαν να μένουν οι προπονητές μαζί τους προφανώς για να συζητήσουν μεταγραφικά θέματα.

Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό και σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που δεν δόθηκε ρεπό σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι για να μην ξενυχτήσουν οι παίκτες, αφού το ωράριο είναι αυστηρό!

Σήμερα θα γίνει προπόνηση το πρωί και αύριο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το μεσημέρι.


 


ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ

Πρώτη αγωνιστική υποχρέωση για το 2023 είναι ο αγώνας της 4ης Ιανουαρίου με τον Παναθηναϊκό Β και είναι δεδομένες οι απουσίες των τιμωρημένων Γκοτζαμανίδη και Ηλιάδη.

Ο νέος προπονητής ψάχνει για τον παίκτη που θα είναι δίπλα στον Μαξιμένκο και οι λύσεις είναι τρεις. Πρώτη ο Πλέγας που γνωρίζει τη θέση αφού έχει αγωνιστεί σ’ αυτή, ο Ηρακλής Γαρουφαλλιάς επίσης που παίζει σαν σέντερ μπακ (αλλά έχει αγωνιστεί ελάχιστα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, μόλις έξι λεπτά) και τρίτη λύση ο Γωγουβίτης.

Πηγή: EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ(Σ.Κέλλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου