CRIMSON NEWS

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Βαριά ήττα για τον Απόλλωνα

 


Εμφανώς καλύτερος ο Διαγόρας κέρδισε εύκολα τον Απόλλωνα Λάρισας με 5-0 και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο δημοτικό στάδιο, παίρνοντας παράλληλα βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια στη Super League 2.


Ο «γηραιός» πήρε το σπουδαίο «τρίποντο», επέστρεψε στις νίκες την κατάλληλη στιγμή και θα πάει να παίξει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Ηγουμενίτσα την Πέμπτη κόντρα στον Θεσπρωτό. Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Πάρη Ανδράλα ήταν ανώτερη και δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στους Θεσσαλούς. Το σκορ για τον Διαγόρα άνοιξε στο 17ο λεπτό ο Παραστατιδης με πλασέ, μετά από γύρισμα του Λαϊουέλ. Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 22ο λεπτό, σε αντεπίθεση του Διαγόρα, ο Παραστατίδης γύρισε τη μπάλα στον Βουργουτζή, κι αυτός με πλασέ έκανε το 2-0, δίνοντας… αέρα νίκης στους Ροδίτες.


Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Διαγόρα, ο οποίος με απίστευτο σουτ εν κινήσει του Μπούμπα έκανε το 3-0. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν και στο 64ο λεπτό ο Παραστατίδης έκανε από κοντά το 4-0, αφού πήρε το «ριμπάουντ», μετά την απόκρουση του Οικονομόπουλου σε σουτ του Λαϊουέλ. Ο Διαγόρας έκανε ότι ήθελε και πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον Βουργουτζή στο 65ο λεπτό, φτάνοντας άνετα στην επιβλητική νίκη. Οι ”κυανέρυθροι” έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, με το ρυθμο να πέφτει στο τελευταίο 20λεπτό και το 5-0 να είναι το τελικό σκορ.

*Ντεμπούτο έκανε ο Βαγγέλης Στουρνάρας στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας, αφού διαδέχθηκε τον Βαγγέλη Μόρα


ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πάρης Ανδράλας): Γαλάνης, Βουργουτζής, Μανιώτης, Πετράκης (56’ Χότζα), Τάτσης, Καραμάνης (46’ Μαγκάκης), Παπαϊωάννου (54’ Οικονομίκος), Μπούμπας (56’ Καβαλιέρι), Τσιαντούλας, Παραστατίδης, Λαϊουέλ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Αυλωνίτης, Καλούσης, Ποτόσογλου, Κοτσιανούλης, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης (56’ Χουμόλι), Κλιγγόπουλος (65’ Διβανές), Ζαχαράκης, Ντιουλγκέροφ, Ντ’ Αγκοστίνο.

mikri liga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου