CRIMSON NEWS

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Π. Γκουτσίδης: Για μας το σημαντικότερο είναι το πρωτάθλημα


 Σχολιάζοντας τη χθεσινή αναμέτρηση ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, είπε μεταξύ άλλων:

«Η έλλειψη επίσημων αγώνων για την ομάδα μας είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε, μετά το γκολ που πετύχαμε την ηρεμία μας και να δεχτούμε εύκολα γκολ, όχι λόγω της ικανότητας του αντιπάλου.



Στο β’ ημίχρονο καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά ο αντίπαλος έχει περισσότερα παιχνίδια και εκεί υπερτερούσε. Ήταν ένας αγώνας στο πρόγραμμα της προετοιμασίας μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλαμε να τον κερδίσουμε, γιατί η ΑΕΛ είναι συνυφασμένη με το να παλεύει όλα τα παιχνίδια σε όλους τους θεσμούς. Για μας, όμως, το σημαντικότερο είναι το Πρωτάθλημα και αυτό το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας».

***

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Λεβαδειακού Γιάσμικο Βέλιτς είπε:

«Σίγουρα για εμάς ήταν σημαντική νίκη. Στο α’ ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, είχαμε τον πλήρη έλεγχο και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά δημιουργήσαμε φάσεις και φτάσαμε στην ανατροπή στο α’ ημίχρονο, που δεν είναι εύκολο απέναντι σε έναν σοβαρό αντίπαλο όπως η ΑΕΛ και που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στη Super League 2.

Στο β’ ημίχρονο δώσαμε αδικαιολόγητα πρωτοβουλίες στη Λάρισα. Επειδή είχαμε το σκορ σταματήσαμε να παίζουμε καλά, οπότε η Λάρισα είχε δύο φάσεις, ειδικά η τελευταία θα μας έκανε ζημιά. Πιστεύω ότι ήταν δίκαιη η πρόκρισή μας».

Πηγή: εφ.Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου