CRIMSON NEWS

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Με Πλέγα και Θωμαϊδη η προπόνηση της ομάδας




Με δύο νεοαποκτηθέντες, αλλά μη …ανακοινωθέντες, λόγω της μη ολοκλήρωσης της μεταβίβασης από τον πρώην μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια στους νυν Αχιλλέα και Γιάννη Νταβέλη, έγινε η χθεσινή πρώτη προπόνηση της ΠΑΕ ΑΕΛ στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων, καθώς πήραν μέρος ο Κώστας Πλέγας και ο Δημήτρης Θωμαΐδης.



Ο Πλέγας έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα τη σεζόν που τελείωσε στη Super League 2 (αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια και πέτυχε δύο γκολ) και, αν αποκτηθεί, σίγουρα θα είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.

Γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 1997 στα Καλάβρυτα και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας της Πάτρας, για να μεταγραφεί στη συνέχεια στην Παναχαϊκή. Με τις εμφανίσεις του προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο οποίος τον απέκτησε το 2014. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός σε Παναχαϊκή και Πανθρακικό. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο Πανιώνιος, πριν επιστρέψει εκ νέου στην Παναχαϊκή. Το 2019 μετακόμισε στη Δόξα Δράμας, ενώ την προπερασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα των Χανίων. Να σημειωθεί πως έχει χρισθεί διεθνής με τις ομάδες Νέων της Εθνικής μας ομάδας, μετρώντας 15 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και 2 γκολ.

Να αναφέρουμε ότι με τον Πλέγα υπήρξε συμφωνία και επί εποχής Κούγια.

Ο Δημήτρης Θωμαΐδης είναι Καβαλιώτης ηλικίας 22 χρονών.

Παίκτης που είναι «γέννημα-θρέμμα» της Καβάλας και μόνιμος στον Α.Ο. Καβάλας, με εξαίρεση μία χρονιά που αγωνίστηκε στον Νέστο Χρυσούπολης.

Έχει γεννηθεί στις 20 Απριλίου 2000 και παίζει αμυντικό χαφ. Η χρηματιστηριακή ποδοσφαιρική του αξία, σύμφωνα με το transfermarkt, είναι 150.000 ευρώ.

Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο 21χρονος ακραίος αμυντικός Πέτρος Καλουτσικίδης που έπαιζε πέρυσι στον ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την περσινή αγωνιστική χρονιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη γνωριμία με τον τεχνικό διευθυντή Τάσο Βενέτη όπου έδωσε οδηγίες προς …«ναυτιλομένους» για τη φετινή χρονιά με παροτρύνσεις και συστάσεις.

Επίσης ομιλία έκανε και ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης που, αφού σύστησε τους συνεργάτες του, είπε ότι αυτό που δεν κατάφερε πέρυσι η ομάδα πρέπει να το πετύχει φέτος, δηλαδή την άνοδο στη Super League 2. Εγκωμίασε το νέο διοικητικό σχήμα, τον τεχνικό διευθυντή και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας.

Ζήτησε σοβαρότητα, καθημερινή δουλειά απ’ όλους και πειθαρχία στην προπόνηση και τους αγώνες.

Προς το τέλος της προπόνησης αφίχθη στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων και ο πρόεδρος Αχιλλέας Νταβέλης.

Πάντως η προπόνηση έγινε χθες στις 7 μ.μ. κάτω από αντίξοες συνθήκες (περιελάμβανε μόνο οικογενειακό δίτερμα) και σήμερα θα γίνει την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

Μέχρι τις 12 Αυγούστου η ομάδα θα προπονείται στη Λάρισα, για να αναχωρήσει στη συνέχεια για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.


 


Του Σωτ. Κέλλα(EΦ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου