CRIMSON NEWS

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Ο Σάκης Τσιώλης βρέθηκε στη Λάρισα


Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ και νυν της Καλαμάτας Σάκης Τσιώλης, βρέθηκε προχθές στη Λάρισα και στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ» όπου ήταν και η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών.



Κατέβηκε από την Πορταριά, όπου ήταν προσκεκλημένος του τεχνικού Ιβάν Γιοβάνοβιτς και παρακολούθησε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Ιδιαίτερα αγαπητός στη Λάρισα ο Καρδιτσιώτης προπονητής είχε μια ενδιαφέρουσα ποδοσφαιροσυζήτηση, με τον πρώην πρόεδρο του Πηνειού Οδυσσέα Κλάρα και αντικείμενο αυτής ήταν οι νέες εξελίξεις στην ΑΕΛ. Εκτενής αναφορά έγινε στα χρόνια παρουσίας του Τσιώλη τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως προπονητή, στη «βασίλισσα» του Θεσσαλικού Κάμπου.

Στην παρέα προστέθηκαν και ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Ντελής με τον προπονητή Χρήστο Καπελιάνη και για τον πρώτο ο Τσιώλης θυμήθηκε πως όταν επέστρεψε στη Λάρισα ως τεχνικός, μια ανθοδέσμη που του στάλθηκε στο ξενοδοχείο τον συγκίνησε ιδιαίτερα, καθώς θυμήθηκε τα αγαπημένα λουλούδια της μητέρας του, που είχε στο χωριό του.

Τον Τσιώλη χαιρέτησε εγκάρδια και ένας εκ των φροντιστών της Εθνικής του μπάσκετ, ο οποίος χρόνια είναι φίλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ιωνικού και θυμήθηκαν οι δυο τους τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος.

Φυσικά στην ποδοσφαιροπαρέα από τη συζήτηση δεν έλειψαν και αναφορές στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Τσιώλη να αναχωρεί το μεσημέρι για την Πορταριά, ευχόμενος η ΑΕΛ να πετύχειτους στόχους  την καινούργια σεζόν και να επιστρέψει ο κόσμος της στο ιστορικό Αλκαζάρ.


XΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ/ΕΦ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου