CRIMSON NEWS

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

"Ολη η πόλη Βυσσινί" - Παρουσιάστηκε το νέο μοντέλο λειτουργίας της ΑΕΛ

 


Το νέο μοντέλο λειτουργίας της ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας παρουσίασε σήμερα η νέα ιδιοκτησία της ομάδας υπό τον κ.Αχιλλέα Νταβέλη.


Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης πέρασε το μήνυμα περί ενότητας και ομοψυχίας, μίλησε για διαφάνεια και ειλικρίνεια ενώ επισήμανε και τις δυσκολίες που συνάντησε αναλαμβάνοντας την ομάδα.


Μίλησαν επίσης, ο Στάθης Ταυλαρίδης αγωνιστικός διευθυντής της ΑΕΛ, ο Τάσος Βενέτης τεχνικός διευθυντής, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης προπονητής, ο Χρήστος Τσούμαρης γενικός διευθυντής και υπεύθυνος των ΜΜΕ και τέλος την παρουσίαση των διαρκείας έκανε ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Αποστόλης Νταϊλιάνης.


Όλοι, τόνισαν την χαρά και την ευθύνη που έχουν αναλαμβάνοντας θέσεις στο οργανόγραμμα των Βυσσινί και στάθηκαν ιδιαίτερα στην άρρηκτη σ΄χεση που πρέπει να έχει η ΑΕΛ με τον κόσμο της μένοντας στο σύνθημα "Όλη η πόλη Βυσσινί".


Παρουσιάστηκαν βίντεο αλλά και υπήρξαν συνθήματα υπέρ της ΑΕΛ κάνοντας εμφανές το γεγονός της αλλαγής σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

TINEALARISSA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου