CRIMSON NEWS

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Iσοπαλία για την ΑΣΑ στο Καυταντζόγλειο

 


Ο Ηρακλής έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Καυτανζόγλειο, στον εξ αναβολής αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Super League 2.


Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης τα είχε όλα. Δύο γκολ και δύο αποβολές.  Συγκεκριμένα, στο 2’ ο Αγγελος Παπαστεριανός έκανε παιδαριώδες λάθος, όταν πήγε να γυρίσει την μπάλα στον Παλαβράκη, ανέτρεψε εντός περιοχής τον Γκίνη και αποβλήθηκε. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΣΑ που κέρδισε την παράβαση, έγραψε το 0-1 από την άσπρη βούλα.


Ο Ηρακλής που ήταν καλύτερος, έβγαλε αντίδραση και έφερε το ματς στα ίσα. Στο 18’ από φάουλ του Τομάς, λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά, ο Κάκκο μόνος του στο δεύτερο δοκάρι δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά για το 1-1.


Η Αναγέννηση στο 33’ έμεινε και αυτή με τη σειρά της με δέκα παίκτες, καθώς ο Λαρέα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Κάκκο.


Οι Θεσσαλοί στο 49’ είχαν την πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Μπραμπίγια έκανε την προσπάθεια από τα αριστερά, έκανε την συρτή σέντρα αλλά δεν πρόλαβε ο Γκίνη να μπει στην πορεία της μπάλας.


Ο Ηρακλής έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να για πάρει προβάδισμα, στο διάστημα (54’-57’). Αρχικά, χάθηκε απίστευτη στιγμή για το 2-1 στο 54’ με την κεφαλιά του Σγουρή να φεύγει λίγο άουτ, από φάουλ του Ματίας. Στο 57’ ο Τότσκα επιχείρησε το σουτ, εκτός περιοχής, και έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Γκέκας.


Στο 74’ ο Αλεξιτς έχασε απίστευτη ευκαιρία για το 2-1, όταν ο Σέρβος φορ με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από την ωραία ενέργεια και σέντρα του Κάκκο από τα αριστερά. Στο 87’ η ΑΣΑ βγήκε στην αντεπίθεση και λίγο έλειψε να πάρει το ματς, όταν Κουτσιανικούλης από πλεονεκτική θέση έστειλε άουτ την μπάλα, ενώ προηγουμένως δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα οι Μπιανκόνι και Γκίνη.


Συνθέσεις:  


ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Κωστούλας, Α. Παπαστεριανός, Πατράλης, Τότσκα (66’ Γιουμπιτάνα), Ναπολιτάνο (16’ Σγουρής), Αλεξιτς, Κάκκο (81’ Μασούρας), Τόμας


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Σταμόπουλος (76’ Βιδάλ), Γκόλιας, Λαρέα, Γκίνη, Μπάλλας (41’ λ.τρ. Λαγός), Πλέγας, Πολίτης (76’ Κουτρομάνος), Μπενγκόα (62’ Κουτσιανικούλης), Μπραμπίγια (62’ Μπιανκόνι)

liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου