CRIMSON NEWS

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Ήττα στην Ριζούπολη για τον Απόλλωνα

Μπορεί να γνώρισε την ήττα στην Ριζούπολη με σκορ 3-0 ο Απόλλων Λάρισας αλλά έμεινε "ζωντανός" για την είσοδο του στα play off αφού "σκόνταψε" στο γήπεδο του, ο Εργοτέλης παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στην Δόξα Δράμας.

Έτσι η λαρισινή ομάδα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου είναι στο +1 από τους Κρητικούς που την επόμενη αγωνιστική μάχονται με τα Χανιά εκτός έδρας, που δεν επιτρέπεται να έχουν άλλη απώλεια βαθμών, αναφορικά με τον στόχο που έχουν θέσει.

Από την άλλη ο Απόλλων Λάρισας θα υποδεχθεί στην Φιλιππούπολη το Σάββατο (14/03) τον Πλατανιά.

Στο παιχνίδι τώρα με τον Απόλλων Σμύρνης το λαρισινό συγκρότημα δεν είχε την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθεί αρκετά νωρίς πίσω στο σκορ.

Στο 7' ο Μαρκόφσκι εκμεταλlεύτηκε σέντρα του Χουχούμη και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 34' ο Φατιόν με κεφαλιά έκανε το 2-0 μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Χουχούμη.

Στο 74' ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0. Ο Μπεντινέλι κυνήγησε μία... τελειωμένη μπαλιά του Κολ, γύρισε στο πέναλτι εκεί όπου ο Πατράλης που ακολούθησε την φάση με όμορφο σουτ νίκησε τον Γκέκα.

Διαδικαστικά τα τελευταία λεπτά με τον Απόλλωνα να κρατά μπάλα και να "παγώνει" τον ρυθμό. Ένα φαουλ του Καρατάσιου στο 77' δεν έβαλε δύσκολα στον Χουάντερσον ο οποίος μπλόκαρε.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Φατιόν... να εκβιάζει την δεύτερη κίτρινη - και να την παίρνει - από τον διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Τσοπουλίδη και να αποβάλλεται!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τεννές): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Βιτλής, Λαρέα, Χουχούμης, Φατιόν, Ιριτιέρ (47' Κολ), Πατράλης, Ιωαννίδης (71' Κύργιας), Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (83' Βάρκας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μπελά): Γκέκας, Καρατάσιος (84' Μπιμάι), Καρρίκι, Καμπέρης, Σκούπρα, Λίταινας, Ναζίμ, Νύκταρης (46' Μπαστακός), Τασιούλης (46' Νούσιος), Σιφναίος, Γκουστάβο


crimson scorer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου