CRIMSON NEWS

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Τριάρα με Μιλοσάβλιεβιτς πρωταγωνιστή!

Σε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ με πρωταγωνιστή τον Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0. Ο Σέρβος με  χατ τρικ και οι Ουάρντα , Τόρζε με τις προσπάθειες τους πρωταγωνίστησαν στο ματς. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε η ΑΕΛ δεν απειλήθηκε, είχε δοκάρι και έκλεισε τα καρέ της χειροκροτούμενη για το θέαμα που πρόσφερε στους 1.000 οπαδούς της. Μερίδα οπαδών εξέφρασε την αντίθεση της προς τον Αλέξη Κούγια εκτός γηπέδου.

Στο 3΄ λεπτό ο Ντέλετιτς σούταρε όντας ελεύθερος μπλόκαρε ο Κρίστινσον. Στο 17 ΄ ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε με ωραία προβολή το 1-0. Στο 20΄ ο Τόρζε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.  Στο 36΄ ο Ουάρντα με καταπληκτικό κοντρόλ έκανε την πάσα στον Μιλοσάβλιεβιτς που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0. Χατ-τρικ για τον Μιλοσάβλιεβιτς ύστερα από πάσα του Ουάρντα με προβολή έκανε το 3-0.


Στο 61΄ πάσα του Μιλοσάβλιεβιτς στον Ουάρντα σούταρε από το κέντρο της περιοχής μπλόκαρε σταθερά ο Μιχαήλ. Στο 69΄ ο Ντέλετιτς σούταρε από αριστερά ο Κρίστινσον απέκρουσε.Στο 73΄ ο Ντέλετιτς εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κατέληξε άουτ.Στο 77΄ ο Μόρας κοντρόλαρε σούταρε μέσα από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου