CRIMSON NEWS

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Oι διαψεύσεις ΠΑΕ ΑΕΛ και Μορέιρα


Οι διαψεύσεις περί αποχώρησης Μορέιρα από την ομάδα μας. Αναλυτικά

" Η ΠΑΕ ΑΕΛ κατόπιν ανυπόστατων δημοσιευμάτων μερίδας του τοπικού τύπου περί επικείμενης αποχώρησης του νεοαποκτηθέντος ποδοσφαιριστή Μορέιρα, δηλώνει υπεύθυνα ότι ουδέποτε έχει συζητήσει ή έχει συναινέσει σε οποιαδήποτε υπόθεση που να περιλαμβάνει την επίλυση της συνεργασίας μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της διοικήσεως της ΑΕΛ.


Προφανώς μετά και το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, διαπιστώνουμε ότι πέρα από τα σχόλια επιπέδου πεζοδρομίου που διακινεί ο γνωστός αθλητικός συντάκτης της, προβαίνει και σε αγωνιστικές υποδείξεις στον προπονητή μας.


Είναι το ίδιο «έγκριτο» ΜΜΕ που κατά την πρόσφατη συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ και για την ετήσια κοπή πίτας της ομάδας, δεν έκανε ουδεμία αναφορά.


Αυτού του είδους η διαχείριση δεν αποτελεί για το συγκεκριμένο μέσο και τους συνεργάτες του εξαίρεση αλλά κανόνα.


Κατά τα λοιπά αυτοί θα κάνουν τη δουλειά τους εις βάρος της ΑΕΛ και η ΠΑΕ τη δική της.


Ευτυχώς για εμάς τις φυλλάδες τις ξεφυλλίζουν στην πόλη μερικές εκατοντάδες ανυποψίαστοι αναγνώστες ενώ οι ανακοινώσεις ή οι συνεντεύξεις της ΠΑΕ ΑΕΛ λαμβάνουν μερικά εκατομμύρια clicks & views!"


Η διάψευση Μορέιρα

“Είναι πρωτόγνωρο και προσβλητικό συνάμα για εμένα, ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, να με ρωτάει τοπικός δημοσιογράφος της Λάρισας εάν αισθάνομαι άνετα στην καινούργια πόλη και ενώ εγώ του απαντώ με ειλικρίνεια: «ότι προσπαθώ με δυσκολία να προσαρμοστώ στο καινούργιο μου επαγγελματικό περιβάλλον», εκείνος διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενα μου καταγράφει και τελικώς αναφέρει, ότι ο κ.Μορέιρα επιθυμεί να αποχωρήσει από την ΠΑΕ ΑΕΛ είτε γιατί δυσκολεύεται να προσαρμοστεί είτε επειδή δεν είναι στα αγωνιστικά σχέδια του προπονητή. 


Η διοίκηση της ομάδας με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και δεν έχω κανένα παράπονο. Ο προπονητής μου καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την ταχύτερη δυνατή προσαρμογή μου στις αγωνιστικές απαιτήσεις μίας μεγάλης ομάδας όπως είναι η ΑΕΛ. 


Για όλους τους παραπάνω λόγους θεωρώ όλες τις αναφορές του δημοσιογράφου κ. Σωτήρη Κέλλα ψευδείς και συκοφαντικές και τον καλώ διά του μέσου ενημέρωσης που προβάλλεται ως επαγγελματίας να ανακαλέσει, προτού με αναγκάσει να κινηθώ νομικά εναντίον τόσο του ίδιου όσο και κατά πάντως υπευθύνου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου