CRIMSON NEWS

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Σπουδαία νίκη για την ΑΕΛ - Αναλυτικά τα αποτελέσματα

 


Η ΑΕΛ επικράτησε 2-1 της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό και βάζει πλώρη για τους 25 πόντους στα πλέι οφ.


Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων πανηγύρισε τη σπουδαία επικράτηση σε βάρος της Νίκης Βόλου η ΑΕΛ. Οι Βυσσινί νίκησαν 2-1 έφτασαν τους 46 πόντους και θέλουν μία ακόμα νίκη στο φινάλε για να ξεκινήσουν τα πλέι οφ με 25 και στο -3 από τον Λεβαδειακό. Στα πλέι οφ, πάντως, θα βρίσκεται και η Νίκη Βόλου παρά την ήττα της.


Στο 48′ ο Φατάι με προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Ηλιάδη έκανε το 0-1 για την ΑΕΛ. Η Νίκη Βόλου ισοφάρισε στο 63′ με ψαλιδάκι του Πέττα, αλλά στις καθυστερήσεις και έπειτα από φάση διαρκείας, ο Νίνο ως «χρυσή αλλαγή» διαμόρφωσε το 1-2 στο Πανθεσσαλικό.



ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΕΛ 1-2

Σκόρερ: 63′ σουτ Πέττας – 48′ σουτ Φατάι, 90’+4′ σουτ Νίνο


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος (51′ λ.τρ. Τοπαλίδης), Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (46′ Λίταινας), Μιράντα, Πολίτης (62′ Κρητικός), Πέττας.


ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (77′ Θωμαΐδης), Στίνα (66′ Κ. Παπαγεωργίου), Φατάι (89′ Κόσιτς), Πεντρόζο (66′ Κοσονού), Μαυριάς (77′ Νίνο).


Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Νιδριώτης, Αραβίδης (Αθήνας)


Πηγή: flnews.gr

Την προτελευταία αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της SL2 η ΑΕΚ Β' εξασφάλισε την πρώτη πεντάδα με νίκη στην έδρα του Αιολικού με 0-2. Εύκολα ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός νίκησε 3-1 τον ΠΑΟΚ Β', ο οποίος διατηρεί ακόμα ελπίδες για την 5η θέση, στην οποία βρίσκεται ο Μακεδονικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου