CRIMSON NEWS

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

O Κώστας Θεοδωρόπουλος έχασε το σπίτι του και η ΑΕΛ του ζήτησε να αποχωρήσει!

 Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ΑΕΛ, Κώστας Θεοδωρόπουλος, είδε την πατρική του οικεία και το σπίτι της αδερφής του να «πνίγονται» στις πλημμύρες και ενώ βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης από ρήξη χιαστού, η ομάδα τού ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του. Η επίσημη θέση της ΑΕΛ, που κάνει λόγο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά και η απάντηση του 33χρονου τερματοφύλακα στο Gazzetta.



Με ανακοίνωσή του, ο ΠΣΑΠΠ ενημέρωσε για την καταστροφή που υπέστη η οικογένεια του Κώστα Θεοδωρόπουλου, του 33χρονου τερματοφύλακα της ΑΕΛ: «Η Θεσσαλία βίωσε τον όλεθρο, την καταστροφή και δυστυχώς τον θάνατο, αφού η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή άφησε πίσω της νεκρούς και διαλυμένες περιουσίες που αντιστοιχούσαν στους κόπους μιας ζωής. Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Κώστα Θεοδωρόπουλο, τον συνάδελφό μας της ΠΑΕ ΑΕΛ που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πληγέντων, καθώς αντίκρυσε κατεστραμμένο το πατρικό του σπίτι αλλά εκείνο της αδερφής του που βρίσκονταν στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.


Ο Θεοδωρόπουλος, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν αρχηγός στους «βυσσινί», τον Φεβρουάριο του 2023 τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση. Υπέστη ρήξη χιαστού και οδηγήθηκε στο χειρουργείο, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης. Και αυτήν ακριβώς την περίοδο, ενώ οι γονείς και η αδερφή του έχασαν τα σπίτια τους και ο ίδιος ακόμα δουλεύει για να αφήσει πίσω του τον τραυματισμό, άκουσε τη διοίκηση της ΑΕΛ να του ζητά να λύσει το συμβόλαιό του.


πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου