CRIMSON NEWS

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Νικηφόρο ξεκίνημα για την ΑΕΛ Κ17 στη Λιβαδειά


 Με νίκη και μάλιστα εκτός έδρας ξεκίνησε η ΑΕΛ Κ17, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League.


Συγκεκριμένα το Σάββατο (16/9) αγωνίστηκε στη Λιβαδειά όπου και επικράτησε του τοπικού Λεβαδειακού με σκορ 1-2.


Η αναμέτρηση διεξήχθη για την 2η αγωνιστική της 1ης φάσης του Γ’ ομίλου στο Δημοτικό γήπεδο Ζαγαρά.




Αξίζει να αναφέρουμε πως το παιχνίδι έγινε με αρκετή ζέστη, παρόλα αυτά οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν με την καλύτερη αγωνιστική εικόνα.


Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν πολύ καλή και είχε τον απόλυτο έλεγχο. Μάλιστα στο 35’ Γραβάνης και Κουτζαηλίας συνδυάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να πετυχαίνει ένα τρομερό γκολ με σουτ έξω από την περιοχή (0-1).


Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους στο 44’ η ΑΕΛ σημείωσε και το 0-2. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ρίζος και ο Γκρόζος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας.




Στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ είχε πολύ καλές ευκαιρίες εκ των οποίων ο Γραβάνης είχε δύο και από μία ο Δημηνίκος και ο Μπρισίμης.


Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έχασε και άλλες ευκαιρίες με τους Ρίζο και Κουτζαηλία, όπου θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα.


Ο Λεβαδειακός μείωσε απλά στο 82’ από ένα φάουλ στην περιοχή και κεφαλιά για το τελικό 1-2, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες αφού δέχθηκε δύο κόκκινες κάρτες, μία στο 5’ και μία στο 50’.




ΑΕΛ (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σπανός, Κουματζέλης (46’ Όντος), Γκρόζος, Κουπατσάρας, Αβραμούλης, Αρσένης (82’ Μπαργιώτας), Kουτζαηλίας, Ρίζος (82’ Καλαθάς), Μπρισίμης (66’ Μπασδέκης), Δημηνίκος (75’ Αγοραστός), Γραβάνης.


«Μοίρασε» συγχαρητήρια

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μας και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους. Επιβράβευσε όλο το αγωνιστικό τμήμα (τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές) για την πολύ καλή εμφάνιση, αλλά και τη νίκη, δείχνοντας μ’ αυτό τον τρόπο, την αμέριστη στήριξή του και στα τμήματα των ακαδημιών της ΑΕΛ, που αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι όλου του οργανισμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου