CRIMSON NEWS

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

ΑΕΛ: Ο σχεδιασμός για την σεζόν που έρχεται

 


Η ΑΕΛ αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε χαλάρωση, με δεδομένο ότι υπάρχει


μεγάλο χρονικό διάστημα για τις αποχωρήσεις και για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών, αφού η προετοιμασία θα ξεκινήσει τέλη Ιουλίου αν το πρωτάθλημα της Super League 2 ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Με τα τωρινά δεδομένα, τέσσερις παίκτες της ομάδας της περσινής περιόδου σίγουρα δεν θα συνεχίσουν (Γλυνός, Γαρουφαλιάς, Κόλα, Γωγουβίτης), ενώ χθες ο Νίκος Γκοτζαμανιδης μιλώντας στην «Ε», με αφορμή τις διαρροές της παραμονής του στην ομάδα, τόνισε ότι η τελική του απάντηση θα δοθεί τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους «βυσσινί» και εξέταζε το ενδιαφέρον κάποιων συλλόγων. Το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στην ομάδα, κάτι που λύνει το θέμα των σέντερ μπακ με δεδομένη την παραμονή των Ηλιάδη, Μαξιμένκο. Θα χρειαστεί έναν ακόμα νεαρό αμυντικό.

Από κει και πέρα, το ενδιαφέρον είναι στις μεταγραφές. Ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης έχει καταλήξει στις θέσεις των παικτών που θέλει και μιλώντας στους διοικητικούς τόνισε ότι θα τον ενδιέφερε ένας ποδοσφαιριστής τύπου Κόστα Άλεξιτς που αγωνίστηκε στον Ηρακλή.

«Είναι παίκτης που έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε» είπε ο προπονητής της ΑΕΛ, δεν γνωρίζουμε όμως αν υπάρχουν πιθανότητες απόκτησής του. Ο Άλεξιτς αγωνίστηκε στον ΠΟΤ Ηρακλή τη χρονιά που τελείωσε, είναι 25 χρονών και πέτυχε σε 24 παιχνίδια 19 γκολ. Έχει εμπειρία στην κατηγορία αφού αγωνιζόταν και την προηγούμενη χρονιά.

Έχει γεννηθεί στο Νόβισαντ και αγωνίστηκε, εκτός του Ηρακλή, σε ομάδες της Αρμενίας και της Σερβίας.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ ψάχνει για δύο επιθετικούς παίκτες, ενώ δεν γνωρίζουμε άλλες εισηγήσεις του προπονητή.

Πηγή: εφημερίδα ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου