CRIMSON NEWS

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Απόντες Ογκμπόε και Γαρουφαλιάς


 Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η ΑΕΛ έχει στόχο τη δεύτερη θέση και μπορεί να το καταφέρει με ισάριθμες νίκες δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στα παιχνίδια εντός έδρας με Απόλλωνα Πόντου και Διαγόρα Ρόδου που χρειάζονται βαθμούς για τη σωτηρία.


Οι «βυσσινί» μέχρι τώρα δεν έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα για ψιθύρους.


Την ερχόμενη Κυριακή στο Αλκαζάρ θα αντιμετωπίσει με ελεύθερη είσοδο (!) τον Απόλλωνα Πόντου σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΛ είναι το φαβορί, αλλά ο αντίπαλός της θέλει έναν τουλάχιστον βαθμό για να αισθάνεται ασφαλής για την παραμονή στην κατηγορία.


Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης για τον συγκεκριμένο αγώνα αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς στη διάθεσή του δεν θα βρίσκονται τρεις τραυματίες και ένας τιμωρημένος.


Συγκεκριμένα, ενώ μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι θα απουσίαζε ο Θεοδωρόπουλος, από προχθές προστέθηκαν ο Όγκμποε και ο Γαρουφαλλιάς.


Για τον Όγκμποε το γεγονός ότι διαμένει σε ξενοδοχείο «πυροδότησε» σενάρια μεταγραφής του, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τουλάχιστον τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.


Από κει και πέρα, θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Νίκος Γκοτζαμανίδης.


Ξεκινά ο σχεδιασμός


Πληροφορίες της «Ελευθερίας» αναφέρουν ότι από την ερχόμενη Τρίτη θα αρχίσει και ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου από τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη, καθώς όλα δείχνουν ανανέωση συνεργασίας. Αυτήν τη στιγμή δεν γνωρίζουμε τίποτα για τους παίκτες που θα απομακρυνθούν, αλλά ούτε και γι’ αυτούς που θα αποκτηθούν και κυρίως για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

ΠΗΓΗ: ΕΦ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου