CRIMSON NEWS

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Οικογενειακό διπλό για την ΑΕΛ, φιλικό για τον Ηρακλή Λάρισας


 Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο χωρίς μπάλα στο πρωτάθλημα της Super League 2 και οι ομάδες στους δύο ομίλους προσπαθούν να διατηρηθούν σε μια σχετικά καλή κατάσταση, με την υπομονή όμως σιγά-σιγά να εξαντλείται.



Τέσσερις περίπου εβδομάδες σε αγωνιστική απραξία και μάλιστα σε μια περίοδο όπου έγιναν οι μεταγραφικές ενισχύσεις και όλοι περίμεναν πως θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, ώστε να υπάρχει και η εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Δυστυχώς όμως δεν βρίσκεται λύση, η αβεβαιότητα έχει τον πρώτο λόγο και κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα επιστρέψουν οι ομάδες στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Μεταξύ αυτών των ομάδων είναι και οι τρεις εκπρόσωποι του λαρισινού ποδοσφαίρου, η ΑΕΛ, ο Ηρακλής Λάρισας και ο Απόλλων Λάρισας, με τον τελευταίο να μην υπάρχουν αισιόδοξες προβλέψεις και πιθανότατα δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, για λόγους που είναι ήδη γνωστοί.

Εκτός εάν γίνει κάποιο …θαύμα, αλλά με την υπάρχουσα κατάσταση, κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα να συμβεί και ήδη οι περισσότεροι παίκτες προπονούνται μόνοι τους ή σε ομάδες ακόμη και …Β΄τοπικής κατηγορίας, για να διατηρηθούν σε αγωνιστική κατάσταση.

*Όσον αφορά τώρα την ΑΕΛ, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τη Νίκη Βόλου και τον έντονο προβληματισμό που επέφερε η ήττα με σκορ 3-1, ο προπονητής των «βυσσινί» Γιάννης Ταουσιάνης, αυτή τη φορά επέλεξε αντί φιλικού, να γίνει οικογενειακό δίτερμα αύριο και ώρα 15:00 στο στάδιο Αλκαζάρ, χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υφίστανται και οι τραυματίες Κοσονού, Νούνιες, Ζησούλης, εάν δεν νιώθουν ενοχλήσεις αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για ένα μικρό χρονικό διάστημα στο εσωτερικό αυτό δίτερμα.

Ακολούθως, θα δοθεί μάλλον ένα διήμερο ρεπό ώστε να βρεθούν με τις οικογένειές τους την Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές.

*Ο Ηρακλής Λάρισας θα υποδεχτεί αύριο και ώρα 15:00 στο γήπεδο της Κοιλάδας τον Εορδαϊκό, ομάδα της Α’ κατηγορίας Κοζάνης και ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Χρήστος Χατζηλιάδης, θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που βρίσκονται στη διάθεσή του.

Μετά το φιλικό θα δοθεί διήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές, για να χαρούν τις Απόκριες και να πετάξουν ψηλά τον χαρταετό με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πηγή: εφ.ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου