CRIMSON NEWS

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Βαριά ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας


 Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός Β απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς επικράτησε με το ευρύ 5-2 στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα της Super League 2!


Στο δια ταύτα, εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση των παικτών του Σωτήρη Αντωνίου στο πρώτο μέρος, καθώς πέρα από τα δύο τέρματα, απώλεσαν και μερικές σημαντικές ευκαιρίες. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Β από το ξεκίνημα του ματς μπήκαν ορεξάτοι και με μπροστάρηδες τους Ταβάρες, Αθανασακόπουλο και Ηλιάδη δημιουργούσαν σημαντικά προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Τα δύο τέρματα που σημειώθηκαν από Μαρτίνη και Αθανασακόπουλο ήταν προΐον ομαδικής δουλειάς, κάτι το οποίο φανερώνει την ποιότητα της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟ. Στον αντίποδα, οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας εκτός από μία φάση στο 44′, δεν ήταν καθόλου απειλητικοί μπροστά από την εστία του Χριστογεώργου και μάταια προσπαθούσαν να αναλάβουν τα ηνία του ματς.



Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να μειώσουν στο 47′ με τον Ζαχαράκη, κάτι το οποίο τους βοήθησε ψυχολογικά για να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την πίεση τους. Ωστόσο, δεν κατάφεραν οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας να ισοφαρίσουν και σε μία σέντρα του Τερεζίου στο 66′ ο Αυλωνίτης στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του. Αυτή η εξέλιξη έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους που πέτυχαν και τέταρτο τέρμα με τον Ηλιάδη, εκμεταλλευόμενοι δύο λεπτά νωρίτερα την αποβολή του Χατζή για διαμαρτυρία με δεύτερη κίτρινη. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με ωραία κεφαλιά του Καλούση στο 73′, ο οποίος πρόλαβε με κεφαλιά την άστοχη έξοδο του Χριστογεώργου και έκανε το 4-2. Όμως, οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου έψαχναν κι άλλο τέρμα, το οποίο σημείωσε ο Ανδρικόπουλος με πλασέ στο 90′ διαμορφώνοντας το τελικό 5-2!


Το φιλμ του αγώνα



6′ Σέντρα σουτ του Ηλιάδη από τα αριστερά με δυσκολία απομάκρυνε σε κόρνερ ο Μέλι!

20′ ΓΚΟΛ! Τρομερός συνδυασμός Αλμπάνη-Ταβάρες και τελικό αποδέκτη τον Μαρτίνη, ο οποίος με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους!

24′ Ο Ταβάρες έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με τον Μέλι να αποκρούει στη δεξιά του γωνία και στην επαναφορά ο Αθανασακόπουλος καταφέρνει να στείλει την μπάλα άουτ!


26΄ΓΚΟΛ! Ωραία πάσα του Ταβάρες στον Αθανασακόπουλο, ο οπίος μέσα στη μεγάλη περιοχή σουτάρει, η μπάλα κόντρα στον Γιαννίτση και κατέληξε στα δίχτυα του Μέλι

28′ Μακρινό σουτ του Βουτσά και ο Μέλι μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια…

44′ Σέντρα του Γκαρσία με τον Αυλωνίτη να κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ και ο Χριστογεώργος να απομακρύνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ!

46′ Ο Ζαχαράκης σουτάρε αρχικά η μπάλα κόντραρε και στη συνέχεια με νέα προσπάθεια ανάγκασε τον Χριστογέωργο σε δύσκολη επέμβαση στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ!

47′ ΓΚΟΛ! Σέντρα από δεξιά και ο Ζαχαράκης με κοντινή προβολή μειώνει σε 2-1!

52′ Σουτ του Χατζή εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει ένα μέτρο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Χριστογεώργου…

66′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Τερεζίου και ο Αυλωνίτης στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του!


67′ Ο Γκαρσία σούταρε εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χριστογεώργου…

69′ Διαγώνιο σουτ του Σιατραβάνη με την μπάλα κοντά στο δεξί «Γ» του Χριστογεώργου!

71′ ΓΚΟΛ! Με σουτ εκτός περιοχής ο Ηλιάδης στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μέλι και κάνει το 4-1 για τους «πράσινους»

73′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Σιατραβάνη, με τον Καλούση να νικάει στον αέρα τον Χριστογεώργου και να κάνει το 4-2!



89′ Απέναντι από τον Μέλι ο Τερεζίου δεν κατάφερε να τον νικήσει, στέλνοντας την μπάλα στα πόδια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων!

90′ ΓΚΟΛ! Ωραία προσπάθεια του Ανδρικόπουλου από θέση πλάγια αριστέρα και με πλασέ διαμορφώνει το τελικό 5-2!




Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Χριστογεώργος, Σιδεράς, Έμπο, Τουρκοχωρίτης (80′ Ανδρικόπουλος), Μαρτίνης, Βουτσάς, Ηλιάδης (76′ Σερπέζης), Κρυπαράκος (57′ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος, Αλμπάνης (46′ Τερεζίου), Ταβάρες.


Απόλλων Λάρισας (Μόρας): Μέλι, Κλιγγόπουλος, Γιαννίτσης, Φουρκιώτης (46′ Καλούσης), Αυλωνίτης (88′ Ποτόσογλου), Χατζής, Λίταινας, Αγκοστίνο (46′ Ζαχαράκης), Γκαρσία (76′ Ντουλγκέροφ), Σιατραβάνης, Σταματής (76′ Μπαλογιάννης).

Πηγή: mikriliga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου