CRIMSON NEWS

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Iσοπαλία στο Αλκαζάρ- Ήττα στον Απόλλωνα

Η ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη με την ΑΣΑ στο Αλκαζάρ με 0-0. Η ΑΕΛ έπαιξε καλύτερα και πιο ορθολογικά σε σχέση με άλλα ματς έχασε μεγάλες ευκαιρίες με Γλυνό από την μικρή περιοχή που σούταρε άουτ, την κεφαλιά Ακούνα που πέρασε έξω, το γύρισμα Νικολιά με τον Ακούνα να μην προλαβαίνει την μπάλα και σουτ του Μπέρτου που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γκέκα. Επίσης, σε δύο περιπτώσεις άδικα υποδέιχθηκαν σε θέση- οφσάιντ οι Μπαντιμπανγκά και Όγκμποε την στιγμή που ήταν απέναντι στον γκολκίπερ της Αναγέννησης έτοιμοι να σκοράρουν.

 Αλλαγή… φρουράς στην κορυφή του Α΄ ομίλου σηματοδότησε η 8η αγωνιστική της Super League 2. Η Ξάνθη, χάρη σε γκολ του Γκινσάρι μόλις στο 2ο λεπτό, νίκησε 1-0 στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ Β΄ (οι «ακρίτες» έχασαν μάλιστα και πέναλτι με τον Ιμπραϊμι) και ανέβηκε στην πρώτη θέση, εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Βέροιας με τον Ολυμπιακό Β΄ στο Ρέντη. Μάλιστα, η «βασίλισσα του βορρά» κινδύνεψε με την πρώτη φετινή της ήττα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Βοϊλη στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, αλλά ο Φοφανά στο 90΄ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.


Η Αναγέννηση Καρδίτσας απέσπασε ισοπαλία 0-0 από την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και παραμένει στην τρίτη θέση, ενώ ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 του Ηρακλή με δύο γκολ του Κανίς και τον υποχρέωσε στην πρώτη ήττα του (ο «Γηραιός» μετρούσε ως τώρα μία νίκη και έξι ισοπαλίες). Με γκολ του Κουσκουνά στις καθυστερήσεις, τα Τρίκαλα νίκησαν 1-0 τον Πιερικό και «ανέπνευσαν» βαθμολογικά, ο Θεσπρωτός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου (1-0), ενώ το πρώτο του φετινό «τρίποντο» πανηγύρισε ο Απόλλων Πόντου, επικρατώντας στη Φιλιππούπολη 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας.


Την πέμπτη διαδοχική του νίκη στον Β΄ όμιλο της Super League 2 πέτυχε ο Λεβαδειακός, επικρατώντας 1-0 στην Κρήτη του Ηροδότου, χάρη σε γκολ του Νίλι στο 44΄. Ετσι οι Βοιωτοί, όχι μόνο διατηρήθηκαν αήττητοι στην κορυφή, αλλά αύξησαν σε τρεις βαθμούς τη διαφορά τους από την ΑΕΚ, η οποία υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία από την ουραγό Ζάκυνθο, που πήρε τον πρώτο βαθμό της στο πρωτάθλημα.



 

Στα υπόλοιπα ματς της 8ης αγωνιστικής, το Αιγάλεω πέτυχε σημαντική νίκη με 3-1 επί της Ρόδου και ανέβηκε στην τρίτη θέση. Η Καλαμάτα επικράτησε 2-1 στα Χανιά της τοπικής ομάδας, με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Λουκίνα, ενώ η Κηφισιά έχασε κι άλλο έδαφος, καθώς ηττήθηκε 2-1 από την Ιεράπετρα, παρότι προηγήθηκε. Ο Παναθηναϊκός Β΄, αν και βρέθηκε αρχικά πίσω στο σκορ από γκολ του Κουιρουκίδη, νίκησε 2-1 στη Ρόδο τον Διαγόρα με τέρματα των Τσιριγώτη και Σιδερά και τέλος ο Αστέρας Βλαχιώτη και ο Καραϊσκάκης Αρτας ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στη Σπάρτη, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο τέλος.

mikriliga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου