CRIMSON NEWS

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Τα αποτελέσματα στα play off της SL1

 


Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0: Ο Ολυμπιακός ήταν επιβλητικός στο ντέρμπι – φιέστα για το 46ο πρωτάθλημα, για να επικρατήσει 1-0 του ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0: Ιδιαίτερο ματς αφού ο Ολυμπιακός είχε το μυαλό και στην φιέστα για το 46ο πρωτάθλημα. Ωστόσο ήταν ανώτερος και μπορεί να έβαλε μόνο ένα γκολ με τον εξαιρετικό Μασούρα, είχε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει. Σε μια αναμέτρηση που ήταν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.


Όπως με την φάση με τον Αδρούτσο, που είχε δοκάρι, αλλά και σουτ των Καμαρά, Φορτούνη.



Ο Αρης ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 71' λόγω αποβολής του Πούγγουρα, αλλά έμεινε στο 0-0 και στο +7 από τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά στην τελευταία αγωνιστική δεδομένης της απειλής του -6 για την υπόθεση Λάσκοφ.



Άρης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) στο «Κλ. Βικελίδης» σ’ ένα παιχνίδι όπου οι «κίτρινοι» ήταν κυρίαρχοι αλλά και… άσφαιροι καθώς δεν αξιοποίησαν καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. 


Η κυριαρχία του στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν φάνηκε αρκετή για τον Άρη από τη στιγμή που σ’ ένα ακόμη παιχνίδι αποδείχθηκε η αδυναμία του στο γκολ. Γιατί η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε ευκαιρίες αλλά όχι και τον τρόπο να παραβιάσει την εστία του Σωκράτη Διούδη. Όσο για τον Παναθηναϊκό; Αντίδραση μετά την απομάκρυνση του Λάζλο Μπόλονι από την τεχνική ηγεσία δεν υπήρξε καθώς οι «πράσινοι» περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, έμοιαζαν ασύνδετοι στη μεγαλύτερη διάρκειά του και είχαν σε κακή μέρα τους δύο στόπερ. Ο Σένγκεφελντ αποχώρησε τραυματίας ενώ ο Πούγγουρας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες στα τελευταία 20 λεπτά


Αδιάφορο αλλά μόνο βαθμολογικά ήταν το ματς του Αστέρα με την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική των playoffs. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 με την ιστορία του ματς να γράφεται μέσα σε επτά λεπτά από τα καταπληκτικά γκολ των Ανσαριφάρντ στο 56’ και Κώτσιρα στο 63’.

Πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τους Αρκάδες να παραμένουν χωρίς νίκη στα playoffs και την «Ένωση» να χάνει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον Άρη (τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή) για να ανέβει τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου