CRIMSON NEWS

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Ο Κατσάρας στον Αετό Μακρυχωρίου

Μετά το φινάλε της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καπετανόπουλο, η διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου έκανε τις απαιτούμενες κινήσεις για να βρει τον αντικαταστάτη του, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ.

Την Κυριακή (9/6) το βράδυ η ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Κατσάρα. Ο νεαρός αλλά ιδιαίτερα πετυχημένος κόουτς μετά από πέντε χρόνια με πάρα πολλές επιτυχίες στον Οικονόμο Τσαριτσάνης αποφάσισε να κάνει το νέο του βήμα στην προπονητική του καριέρα. Ο Αετός Μακρυχωρίου είναι η νέα του ομάδα και σίγουρα με την εμπειρία του όλα αυτά τα χρόνια θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον Αετό σε επιτυχίες.

Ο Κώστας Κατσάρας έχει ένα σημαντικό βιογραφικό, αφού έχει δουλέψει στην ΠΑΕ ΑΕΛ (πρώτη ομάδα και τμήματα υποδομής), ενώ στον Οικονόμο Τσαριτσάνης κατάφερε να πετύχει σημαντικά πράγματα και στην Α’ ΕΠΣΛ αλλά και στην Γ’ Εθνική.

Ο ταλαντούχος τεχνικός αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά αφού θα χρειαστεί να γίνουν πολλά πράγματα το επόμενο διάστημα. Πρώτο μέλημα των ανθρώπων του Αετού είναι να ξεκαθαρίσει το υπάρχον ρόστερ και στη συνέχεια να γίνουν οι απαιτούμενες κινήσεις για ενίσχυση με παίκτες που θα έρθουν στο σύλλογο. Παράλληλα «τρέχουν» στην ομάδα και το θέμα του γηπέδου ώστε τον Σεπτέμβριο να είναι έτοιμο να παίξει η ομάδα τα επίσημα ματς. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στο γήπεδο της Ελάτειας.

athletic larissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου