CRIMSON NEWS

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Έπεσε ηρωικά κόντρα στην Ολλανδία η Ελλάδα και πάει για τη δεύτερη ευκαιρία!


 Η Εθνική ηττήθηκε 1-0 από την Ολλανδία στην «καυτή» OPAP Arena με πέναλτι στο 93’ και πλέον μόνο με θαύμα θα προκριθεί απευθείας στο Euro 2024. Έπιασε πέναλτι στο 28’ ο κέρβερος Βλαχοδήμος.

Λύγισε στο φινάλε από την Ολλανδία η αξιόμαχη Ελλάδα και πάει για... δεύτερη ευκαιρία. Η Εθνική ηττήθηκε 1-0 από τους «οράνιε» στην OPAP Arena με πέναλτι του Φαν Ντάικ στο 90’+3’ και πλέον μόνο με θαύμα θα εξασφαλίσει απευθείας πρόκριση στο Euro 2024, ελπίζοντας στα μπαράζ. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα σε μάλλον εύκολη πτώση του Ντάμφρις, με τον VAR να φωνάζει τον Ερνάντεθ για onfield review, αλλά ο Ισπανός δεν πήρε πίσω την απόφασή του.
Στο μυαλό των κόουτς:


Αιφνιδίασε με τις επιλογές του ο Γκουστάβο Πογέτ, κάνοντας δύο αλλαγές, ενώ επέλεξε ένα… υβριδικό-απαιτητικό σύστημα (4-3-3 ή 3-5-2). Με τον Κουλιεράκη να αποτελεί παίκτη μπαλαντέρ, αφού ήταν αριστερό μπακ σε θέση επίθεσης και τρίτο στόπερ σε θέση άμυνας. Ο Βλαχοδήμος ήταν στο τέρμα, Μαυροπάνος και Ρέτσος στο κέντρο της άμυνας, με τον Ρότα να παίζει δεξιά. Αριστερά ήταν μία ο Κουλιεράκης, μία ο Τσιμίκας. Ο Κουρμπέλης έπαιζε σε ρόλο «κόφτη», με τους Μάνταλο και Μπακασέτα να έχουν πιο δημιουργικά καθήκοντα, ενώ ο Μασούρας ήταν πλαισίωνε τον μοναδικό προωθημένο Ιωαννίδη.
Με 3-4-3 οι Ολλανδοί. Ο ήταν στο τέρμα Φερμπρούχεν, στο κέντρο της άμυνας ήταν Φαν Ντάικ, Άκε και Χεερτρούιντα, με τους Ράιντερς, Βίφερ να βρίσκονται στα χαφ, ενώ Ντάμφρις και Χάρτμαν είχαν τις πλευρές. Σίμονς και Μπεργκβάιν ήταν στα «φτέρα» με τον Βέγκχορστ να κινείται στην κορυφή της επίθεσης.





SPORTFM.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου