CRIMSON NEWS

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Nίκησε η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - Πλησιάζει τα play off


 Σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι για τρία δεκάλεπτα, η Λάρισα "καθάρισε" στο τέταρτο και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Απόλλωνα με 83-74 και πρωταγωνιστή τον Μάριτς. Στο 10-11 η Λάρισα, έπεσαν στο 7-14 οι Πατρινοί.



Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο στη Λάρισα με καμία από τις δύο ομάδες να μην ξεφεύγει στο σκορ και την περίοδο να κλείνει με τον Απόλλωνα στο +1 (18-19). Οι δύο ομάδες παρέμειναν κοντά στο σκορ οι εναλλαγές διαδέχονταν η μία την άλλη και τελικώς οι γηπεδούχοι πήγαν με προβάδισμα δύο πόντων στα αποδυτήρια.




Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Με Κρουμπάλι, Μάριτς πρωταγωνιστές για τη Λάρισα και Ντέιβις, Δίπλαρο να πρωτοστατούν για τους Πατρινούς η εικόνα του ματς δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν για τρεις στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο η Λάρισα ανέβασε στροφές και με ένα σερί 7-0 πήρε προβάδισμα 10 πόντων (68-58). Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Λάρισα έγινε το αφεντικό της αναμέτρησης και επικράτησε με 83-74, επιστρέφοντας στις νίκες.

BASKETA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου