CRIMSON NEWS

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Iσοπαλία στην Βέροια για την ΑΕΛ


 Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Βορείου ομίλου της Super League 2. Βέροια και ΑΕΛ έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο της Βέροιας, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.


Μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ. Στα 20’’ ο Γιακουμάκης έκανε το γύρισμα από την τελική γραμμή, ο Μούργος αφύλακτος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε, η μπάλα χτυπά πάνω στον Πασά και κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου και στην επαναφορά ο Φοφανά σουτάρει άουτ.


Η ΑΕΛ από την πλευρά της κατάφερε στην πρώτη της τελική να φτάσει στο γκολ. Ο Γιάκος στο 4’ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκοτζαμανίδης με καρφωτή κεφαλιά, από το ύψος της μικρής περιοχής, σημείωσε το 0-1.


Η απάντηση της Βέροιας ήρθε στο 21’. Από φάουλ του Μούργου, ο Γαβριηλίδης στην κεφαλιά, δεν μπορεί να διώξει η άμυνα των φιλοξενούμενων τη μπάλα και ο Πασάς με κοντινή προβολή έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.


Στο 34’ χάθηκε διπλή ευκαιρία για τους Θεσσαλούς. Σουτ του Όγκμποε από τα δεξιά της περιοχής πάνω στον Σκόνδρα, στην εξέλιξη της φάσης ο Νικολιάς σουτάρει με δύναμη αλλά ο Βελλίδης απέκρουσε με υπερένταση.


Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55’ η ομάδα της Ημαθίας κέρδισε πέναλτι. Ο Γιακουμάκης έπεσε στο έδαφος από κράτημα του Θ. Παπαγεωργίου και ο Μπέμπεκ έδειξε την άσπρη βούλα. Τέσσερα λεπτά μετά εκτελέστηκε καθώς υπήρχαν διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Ο Πασάς το εκτέλεσε και ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά με τα πόδια, κρατώντας το 1-1, ενώ μάλιστα τραυματίστηκε.


Η Βέροια λίγο έλειψε με τον Καπνίδη να γυρίσει το ματς. Στο 85’ ο Βελλίδης έδιωξε την μπάλα, αυτή έφτασε προς τον Καπνίδη, ο οποίος τσίμπησε τη μπάλα προ του Σουλούκου, βγήκε αρκετά πλάγια δεξιά εντός περιοχής και πλάσαρε στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά κάθετη δοκό. Οι «βυσσινί» έχασαν απίστευτη φάση στο 90+1’. Ο Μαυριάς με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Ογκμποε, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.


Συνθέσεις:


ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Πεταυράκης, Οικονόμου (75’ Κάτσε), Γαβριηλίδης, Μούργος, Φοφανά (46’ Κουατένγκ), Γιακουμάκης (90+3’ Ορφανίδης), Πασάς (84’ Καπνίδης).


ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος (65’ λ.τρ. Σουλούκος), Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου (65’ Ομάρ), Γκοτζαμανίδης (42’ λ.τρ. Μαξιμένκο), Ηλιάδης, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (65’ Κ. Παπαγεωργίου), Γιάκος (81’ Γλυνός), Νικολιάς, Μαυριάς, Όγκμποε.


Liga news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου