CRIMSON NEWS

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ισοπαλία στην Ξάνθη, νίκη της Βέροιας


 Με νέες αναβολές σημαδεύτηκε η σημερινή μέρα στα εξ αναβολής παιχνίδια στη Super League 2.


Στον Α’ όμιλο, αναβλήθηκε το Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του Πανθεσσαλικού ήταν καλυμμένος με πάγο.


Η Βέροια συνέχισε τις εκπληκτικές της εμφανίσεις και διέλυσε με 5-0 τον Απόλλωνα Πόντου, με πολυφωνία στο σκοράρισμα. Στο 4’ άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Καλογέρη και ακολούθησαν τέρματα των Πασά (7’), Γαβριηλίδη (39’), Φοφανά (45’), Κουατένγκ (75΄).


Η Ξάνθη προβλημάτισε για ένα ακόμη παιχνίδι μένοντας το 0-0 με τον πολύ δυνατό και μαχητικό Απόλλωνα Λάρισας που ανεβαίνει αγωνιστική με αγωνιστική.


Στην Αριδαία, ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε 2-1 του Αλμωπού. Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν χάρη σε γκολ των Χατζηστραβού και Κούτσια, με τον Ρόβα να μειώνει για τους γηπεδούχους.


Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε και η Καβάλα, που επικράτησε 1-0 του ΑΟ Τρίκαλα, χάρη σε γκολ του Σταμένκοβιτς.


Στις Σέρρες, Πανσερραϊκός και Πιερικός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Ο Κανίς άνοιξε το σκορ με πέναλτι για τα «λιοντάρια», φτάνοντας τα 10 γκολ, ενώ η ομάδα της Κατερίνης ισοφάρισε στο 70’ με αυτογκόλ του Ζέρη.


Στο μοναδικό παιχνίδι που διεξήχθη στον Β’ όμιλο, η Ζάκυνθος πανηγύρισε στην Άρτα την πρώτη της νίκη, καθώς επικράτησε 2-0 του Καραϊσκάκη, χάρη στα γκολ των Τσιμέλι και Κάρλος.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:


Α’ όμιλος


Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας 0-0

Αλμωπός Αριδαίας-ΠΑΟΚ B΄ 1-2

Καβάλα-Τρίκαλα 1-0

Βέροια-Απόλλων Πόντου 5-0

Πανσερραϊκός-Πιερικός 1-1

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου αναβλήθηκε


Β’ όμιλος


Καραϊσκάκης Αρτας-Ζάκυνθος 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου