CRIMSON NEWS

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 του Απόλλων Σμύρνης

 


Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 του Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Super League 1.


Οι Ηπειρώτες σκόραραν με τους Παμλίδη (45’) και Ελευθεριάδη (45’+3), ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε στο 81’ ο Ιωαννίδης. Ο Απόλλων έχασε πέναλτι στο 50’ με τον Φατιόν.


Οι Γιαννιώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με τον Σάλιακα (18') και Κρίζμαν (40'). Στο 43' ωστόσο, βρήκαν το δρόμο προς τα δίκτυα έστω και με... περιπετειώδη τρόπο.


Ο Κρίζμαν έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ που εξοστρακίστηκε στο οριζόντιο δοκάρι κι ο Παλμίδης από κοντά έκανε το 0-1. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κρίζμαν και πάλι έκανε... άνω-κάτω την άμυνα του Απόλλωνα και την κατάλληλη στιγμή «σέρβιρε» τη μπάλα στον Ελευθεριάδη που έκανε το 0-2.


Οι μαζεμένες αλλαγές του Γιώργου Παράσχου στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, άλλαξαν την εικόνα των γηπεδούχων.


Στο 48' ο Μουνιέ κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Κάργα, όμως ο Φατιόν σημάδεψε πολύ ψηλά άουτ στην εκτέλεση.


Ο Απόλλων συνέχισε να πιέζει τον ΠΑΣ που προσπάθησε να διαφυλάξει περισσότερο τα νώτα του στο τελευταίο 30λεπτο και μείωσε στο 81' με τον Ιωαννίδη, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλύτερο στο φινάλε, παρά τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στις καθυστερήσεις στους Μουνιέ και Ντάουντα.


Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2


Γκολ: 45' Παμλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), 45'+3 Ελευθεριάδης (ΠΑΣ Γιάννινα), 81' Ιωαννίδης (Απόλλων)


Κίτρινες κάρτες: Φατιόν, Ντομίνγκεζ, Λισγάρας, Τσαμπούρης - Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Χουτεσιώτης


Κόκκινες κάρτες: -


Απόλλων: Κώτσαρης (46' Βέρχουλστ), Λισγάρας, Ντομίνγκεζ, Μπαξεβανίδης, Μπετινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεζ (46' Ντάουντα), Τσαμπούρης, Τσιλούλης (76' Ιωαννίδης), Βιτλής (46' Μουνιέ), Φατιόν (71' Κολ).


ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Παντελάκης, Κάστρο, Σιόντης (90' Εραμούσπε), Ελευθεριάδης (56' Νάουμετς), Λεό, Κριζμάν (76' Μπρένερ), Παμλίδης (62' Καρτάλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου