CRIMSON NEWS

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Κάτοικος Λάρισας θα είναι και ο Θωμάς Κώττας !

Την στελέχωση του ρόστερ της με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει η Λάρισα Bread Factory, η οποία έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Θωμά Κώττα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Στη Λάρισα πήραν... φόρα και ετοιμάζουν την ομάδα της νέας σεζόν με γοργούς ρυθμούς. Οι Τζέρι Σμιθ και Κωνσταντίνος Παπαδάκης είναι τα δύο πρώτα «χτυπήματα» της νέας σεζόν, όμως οι Θεσσαλοί δεν σταματούν εκεί.

Σε πρώτο πλάνο έχει βτεθεί η στελέχωση του ελληνικού κορμού της ομάδας. Οι Σπύρος Μούρτος και Μιχάλης Καμπερίδης αναμένεται να είναι οι δύο παίκτες που θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως από την Λάρισα Bread Factory, ενώ σε αυτούς αναμένεται να προστεθεί ένας ακόμα Έλληνας παίκτης που ξέρει καλά τη λίγκα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, κάτοικος Λάρισας θα είναι και ο Θωμάς Κώττας την ερχόμενη σεζόν. Ο Έλληνας σέντερ που είχε μείνει ελεύθερος από τον Ιωνικό ήταν μια από τις περιπτώσεις που είχε ξεχωρίσει ο Λίνος Γαβριήλ εδώ και αρκετό καιρό και στην Λάρισα Bread Factory «έτρεξαν» την υπόθεση.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει οριστική συμφωνία για τη νέα σεζόν, με τον παίκτη μάλιστα να έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα και αναμένεται καi αυτός με τη σειρά του να ανακοινωθεί, προσθέτοντας ποιότητας και εκρηκτικότητα στο υπάρχον υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου